קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

משולשי בקר עם רוטב צ'אטני

משולשי בקר עם רוטב צ'אטני
משולשי בקר עם רוטב צ'אטני עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, יוגורט, מנגו צ'אטני, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קבב בקר עם רוטב צ'אטני, מיני רוסטביף ומשולשי פניני חזרת, ו משולשי טמפה ברוטב פיקטה.

הוראות

1
מערבבים יוגורט ומנגו צ 'אטני בקערה; מערבבים היטב, ומניחים רוטב צ' אטני בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מבשלים בשר ובצל במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים תערובת בשר במסננת; לנגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
החזר תערובת בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים דומדמניות ו -6 המרכיבים הבאים (דומדמניות באמצעות פלפל שחור); מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
דומדמניותדומדמניות
6
שלב מים קורנפלור; מערבבים היטב, ומוסיפים לתערובת הבשר. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
הסר מהחום; להפריש.
8
עבודה עם 1 סדין פילו בכל פעם, לחתוך כל גיליון לאורכו לרצועות 4 (3 1/2 אינץ ' רחב); רצועות מעיל קלות עם ספריי בישול (כיסוי הנותרים בצק פילו כדי למנוע ממנו להתייבש). מחסנית 2 רצועות, וכפית על 1 כף תערובת בשר על קצה אחד של כל ערימה. מקפלים את הפינה השמאלית התחתונה מעל תערובת, ויוצרים משולש; לשמור מתקפל קדימה ואחורה לתוך משולש עד סוף הרצועה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מניחים משולשים, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה; מעיל קל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מגישים חמים עם רוטב צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו