משולשי בקר עם רוטב צ'אטני
משולשי בקר עם רוטב צ'אטני עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, יוגורט, מנגו צ'אטני, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קבב בקר עם רוטב צ'אטני, מיני רוסטביף ומשולשי פניני חזרת, ו משולשי טמפה ברוטב פיקטה.
הוראות
מערבבים יוגורט ומנגו צ 'אטני בקערה; מערבבים היטב, ומניחים רוטב צ' אטני בצד.
מבשלים בשר ובצל במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מסננים תערובת בשר במסננת; לנגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים דומדמניות ו -6 המרכיבים הבאים (דומדמניות באמצעות פלפל שחור); מערבבים היטב.
שלב מים קורנפלור; מערבבים היטב, ומוסיפים לתערובת הבשר. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
עבודה עם 1 סדין פילו בכל פעם, לחתוך כל גיליון לאורכו לרצועות 4 (3 1/2 אינץ ' רחב); רצועות מעיל קלות עם ספריי בישול (כיסוי הנותרים בצק פילו כדי למנוע ממנו להתייבש). מחסנית 2 רצועות, וכפית על 1 כף תערובת בשר על קצה אחד של כל ערימה. מקפלים את הפינה השמאלית התחתונה מעל תערובת, ויוצרים משולש; לשמור מתקפל קדימה ואחורה לתוך משולש עד סוף הרצועה.
מניחים משולשים, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה; מעיל קל עם תרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד הזהב.
מגישים חמים עם רוטב צ ' אטני.