משולשי מטדור
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, משולשי Matador עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 153 קלוריות . מתאים ל-16 מנות. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . אם יש לכם ביצים, מים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
רססו תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ' עם ספריי בישול נון-סטיק.
בסיר כבד על אש בינונית מערבבים את החלב עם גרידת התפוז. מביאים לרתיחה ומניחים לכמה דקות כדי לשלב את הטעמים.
בקערה גדולה מערבבים יחד 2/3 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, עמילן תירס, תבלין פאי דלעת, וניל, 2 ביצים שלמות ו-1 חלמון (שמרו את החלבון ללחם). מזגו את תערובת הביצים על ידי טריפה איטית פנימה כ-1 כוס מהחלב החם. תוך כדי הקצפה שופכים לאט את תערובת הביצים למחבת עם החלב הנותר.
שמים את הסיר על אש בינונית-נמוכה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. כשהקרם סמיך מאוד, כ-10 דקות, יוצקים אותו לתבנית האפייה המוכנה. מצננים במקרר כ-3 שעות עד להתייצבות.
מוציאים את הרפרפת מהתבנית על ידי הפיכת תבנית האפייה על קרש חיתוך.
חותכים את הרפרפת ל-4 ריבועים שווים.
חותכים כל ריבוע באלכסון כדי ליצור 4 משולשים לכל ריבוע.
מחממים את שמן הקנולה במחבת בעלת צד גבוה על אש בינונית ל-350 מעלות F.
מקציפים את החלבון עם 2 כפות מים בצלחת פשטידה רדודה. בצלחת פאי נוספת מערבבים יחד את 1/2 כוס הקמח הנותרת, 1/4 כוס קמח תירס ו-2 כפות הסוכר הנותרות. טובלים כל משולש בחלבון הביצה ואז בתערובת הקמח ומטגנים בשמן חם עד להזהבה כולה, כדקה.
מסננים על תבנית מרופדת בנייר.
מעבירים לכלי הגשה ומגישים עם רוטב התותים.
בבלנדר טוחנים את התותים עם הסוכר עד לקבלת מרקם חלק.