משולשי פלפל אדום קלויים
משולשי פלפל אדום קלויים דורשים בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 309 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ואספו חזיר, גבינת פרובולון, גבינה שוויצרית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 22%, וזה די רע. מתכונים דומים: משולשי פלפל אדום עם הנאה איטלקית, משולשי פילו של גבינת עיזים ופלפל אדום עם סלט זית פרי, ו פלפל אדום קלוי פסטו פרמזן ארטישוק ממולא עם הולנדייז פלפל אדום 5 דקות.
הוראות
גלגל צינור אחד של בצק סהר למלבן ארוך; לחץ על החלק התחתון ו -3 / 4 פנימה. את הצדדים של משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה. חותם תפרים ונקבים. מעל מחצית החזיר; שכבה עם גבינה שוויצרית, פפרוני, גבינת פרובולון ושאר חזיר. למעלה עם פלפלים אדומים.
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, גבינת הפרמזן ותערובת רוטב הסלט; מניחים בצד 1/4 כוס.
יוצקים את תערובת הביצים שנותרה על פלפלים.
על משטח מקומח קלות מרדדים את בצק הסהר שנותר ל -13 אינץ'. איקס 9-ב. מלבן; חותם תפרים ונקבים.
מקום מעל מילוי; קמצוץ קצוות כדי חותם.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; מברשת עם תערובת ביצים שמורות.
אופים 20-25 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב. מצננים על רשת למשך 5 דקות.