משי גנאש
גנאש משיי דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 178 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 20. אם יש לכם חלב מרוכז, פירורי שוקולד חצי מתוקים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו גנאש:: זיגוג גנאש, מילוי וציפוי, ביצי משי דלות שומן, ו משי פאי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתוך תחתית של דוד כפול על חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים; מניחים שוקולד ומלח מעל הדוד הכפול מעל מים רותחים. מבשלים תוך ערבוב מתמיד 2 עד 3 דקות או עד להמסה.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק; מבשלים תוך ערבוב מתמיד 1 עד 2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מסירים מהאש; מוסיפים חמאה ווניל, ומערבבים 4 עד 5 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר (כ 45 דקות).
מעבירים לקערה. מוסיפים בהדרגה שמנת לתערובת השוקולד, ומקציפים במיקסר חשמלי במהירות גבוהה 2 עד 3 דקות או עד לקבלת מרקם חלק ועקביות של ציפוי קרם חמאה סמיך. השתמש מיד.