משמש בגריל, ארוגולה וסלט גבינת עיזים
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך צנוברים, משמשים, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, ו משמש בגריל וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה בינונית, לזרוק את משמשים עם 1 כף שמן זית ואת טימין ומתבלים עם מלח ופלפל.
גריל חצאי משמש על חום גבוה במשך כ 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חרוך קל ו מתרכך.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
להעביר את האגוזים ללוח חיתוך דק קוצצים.
שים את הצנוברים בקערה בינונית.
לטאטא את החומץ ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף את ארוגולה וזרוק. מסדרים את פרוסות גבינת העזים על צלחות. למעלה עם חצאי משמש וסלט ארוגולה ומגישים מיד.