קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

משמש חמוציות פאן דה Higo

משמש חמוציות פאן דה Higo
משמש חמוציות פאן דה Higo הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. אם יש לכם חמוציות, שקדים, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו צ'אטני חמוציות ומשמש, לחם חמוציות משמש, ו מאפינס משמש-חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים שקדים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני, כחמש עד עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
שמור 10 שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
להעביר את השקדים הנותרים למעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים שקדים טחונים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים תאנים, משמשים, חמוציות במעבד המזון והדופק עד קצוצים finey.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מעבירים פירות לקערה עם השקדים. מערבבים בשומשום, זרעי אניס, שיני טחון, קינמון ודבש.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים ברנדי כף אחת בכל פעם ומערבבים עד שנספג. התערובת צריכה להיות לחה מספיק כדי ליצור גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
9
מחלקים תערובת בין 10 כוסות של מאפין סטנדרטי 12 כוס פח, לחיצה עם החלק האחורי של כף. לחץ על שקד אחד למרכז כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
10
אפשר לעוגות לעמוד בטמפרטורת החדר במשך יומיים. בסוף היום השני, להפעיל סכין דק סביב קצה כל עוגה לשחרר אותם. לעטוף כל עוגה בפלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר עד חודש אחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד