קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

משמשים עם לחם חיטה קלוי ולחם שיכר קיץ

משמשים עם לחם חיטה קלוי ולחם שיכר קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל משמשים עם לחם חיטה קלוי ו Sabayon שיכר הקיץ. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 653 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך שעועית וניל, קמח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: ממרח שקדים קלויים עם משמשים, יוגורט עם קינואה קלוי, שקדים ומשמש, ו מחבת כרוב ניצנים צרוב W / משמשים + שקדים קלויים.

הוראות

1
עבור משמשים: חצי בור כל משמש, ולאחר מכן לחתוך את החצאים לרבעים או שישיות, בהתאם לגודל של משמשים. בסיר גדול, לשלב את המים, דבש, וסוכר. פיצול לגרד את שעועית וניל ולהוסיף למחבת, יחד עם מלח. מביאים לרתיחה כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן מוסיפים משמשים ומבשלים בעדינות במשך 8-10 דקות, עד הפרי הוא ריחני מאוד מבושל דרך, אבל לא רגשני או שבור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחסן משמשים מקורר בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
עבור עוגיית חמאה: בקערה של מערבל לעמוד או עם מערבל חשמלי כף יד, קרם יחד חמאה ואבקת סוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים קמח, מלח, וגרגרי גן עדן, ולאחר מכן מוסיפים תערובת קמח בבת אחת לתערובת חמאה ומערבבים במהירות נמוכה רק בשילוב, גימור ביד כדי לחסל כל טלאים floury או חמאה. לטפוח לתוך יומן על 2 אינץ ' עבה, לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
5
כאשר מוכן לאפות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 300°f. בצק לחתוך לתוך דיסקים כי הם איפשהו בין 1/4 ו 1/2 אינץ 'עבה ומניח על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה, משאיר לפחות 1/2 אינץ' בין כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להגדיל את הטמפרטורה ל 177° ואופים עוד 8-10 דקות, עד השחמה וריח קלוי. אפשר להתקרר באופן מלא ולאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים חלמונים, סוכר, ושיכר בקערת ערבוב גדולה, לטאטא מיד כדי לשמור על הסוכר מיצירת גושים יבשים של חלמון. הגדר קערה על סיר גדול של מים רותחים להקציף כל הזמן במשך 10-15 דקות, עד תערובת שלמה הוא קצף ולא נשאר נוזל בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שכבה למשקפיים המשרתים עם משמשים ולחם קצר כתוש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה