משמשים עם לחם חיטה קלוי ולחם שיכר קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל משמשים עם לחם חיטה קלוי ו Sabayon שיכר הקיץ. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 653 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך שעועית וניל, קמח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: ממרח שקדים קלויים עם משמשים, יוגורט עם קינואה קלוי, שקדים ומשמש, ו מחבת כרוב ניצנים צרוב W / משמשים + שקדים קלויים.
הוראות
עבור משמשים: חצי בור כל משמש, ולאחר מכן לחתוך את החצאים לרבעים או שישיות, בהתאם לגודל של משמשים. בסיר גדול, לשלב את המים, דבש, וסוכר. פיצול לגרד את שעועית וניל ולהוסיף למחבת, יחד עם מלח. מביאים לרתיחה כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן מוסיפים משמשים ומבשלים בעדינות במשך 8-10 דקות, עד הפרי הוא ריחני מאוד מבושל דרך, אבל לא רגשני או שבור.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחסן משמשים מקורר בסירופ.
עבור עוגיית חמאה: בקערה של מערבל לעמוד או עם מערבל חשמלי כף יד, קרם יחד חמאה ואבקת סוכר עד אור ורך.
מערבבים קמח, מלח, וגרגרי גן עדן, ולאחר מכן מוסיפים תערובת קמח בבת אחת לתערובת חמאה ומערבבים במהירות נמוכה רק בשילוב, גימור ביד כדי לחסל כל טלאים floury או חמאה. לטפוח לתוך יומן על 2 אינץ ' עבה, לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
כאשר מוכן לאפות, להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור עד 300°f. בצק לחתוך לתוך דיסקים כי הם איפשהו בין 1/4 ו 1/2 אינץ 'עבה ומניח על קלף או סיליקון מצופה גיליון אפייה, משאיר לפחות 1/2 אינץ' בין כל עוגייה.
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להגדיל את הטמפרטורה ל 177° ואופים עוד 8-10 דקות, עד השחמה וריח קלוי. אפשר להתקרר באופן מלא ולאחסן במיכל אטום.
מערבבים חלמונים, סוכר, ושיכר בקערת ערבוב גדולה, לטאטא מיד כדי לשמור על הסוכר מיצירת גושים יבשים של חלמון. הגדר קערה על סיר גדול של מים רותחים להקציף כל הזמן במשך 10-15 דקות, עד תערובת שלמה הוא קצף ולא נשאר נוזל בתחתית.
שכבה למשקפיים המשרתים עם משמשים ולחם קצר כתוש ומגישים מיד.