קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

משמשים שלוקים ביין

משמשים שלוקים ביין
משמש עלומה יין עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 15 . זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך גרידת לימון, יין מוסקט, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. נסו משמש ושזיפים שלוקים ביין רוזה, משמש עלומה ביין לבן יערה עם יוגורט ופיסטוקים, ו קורנית משמשים עלומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים יין, 1/2 כוס מים, סוכר, דבש, תרמילי הל בסיר קטן. עם סכין קטנה, לגרד זרעים שעועית וניל ולהוסיף למחבת עם תרמיל וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מוסיפים משמשים, להפחית את החום, ומבשלים עד משמשים רק מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בואו להתקרר בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
מסננים משמשים לפני השימוש, השלכת תרמילי הל, תרמיל וניל, ו zest; לשמור סירופ ציפוי עוגה לטפטף על גלידה או יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
הפוך קדימה: עד 3 ימים, צונן בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ