מתאבנים נקניק תפוחים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מתאבנים של נקניק תפוחים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 20 ומחירו 63 סנט למנה . מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רסק תפוחים שמנמן, סוכר חום, בצל ונקניקיות פולניות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מתאבנים של נקניק בצל תפוח , מתאבנים נקניקים ומתאבנים נקניקיות .
הוראות
בקערה מערבבים רסק תפוחים וסוכר חום. מערבבים פנימה נקניק ובצל.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהוא מבעבע.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.