מתאבנים סלמון
מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך כמון טחון, טורטיות קמח, מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. נסו מתאבנים סלמון צונן, סלמון-מתאבנים פימיאנטו, ו מתאבנים סלמון טרטלט (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים סלמון; להסיר את כל העצמות. בקערה קטנה, לשלב סלמון, גבינת שמנת, סלסה, פטרוזיליה וכוסברה.
מורחים על 2 כפות של תערובת הסלמון על כל טורטייה.
מגלגלים כל טורטייה בחוזקה ועוטפים את הפרט בניילון נצמד. מקררים למשך 2 עד 3 שעות. חותכים כל טורטייה לחתיכות בגודל ביס.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.