מתכון אטריות כוסמת קוריאני קר
מתכון אטריות כוסמת קוריאני קר יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צנון קוריאני, גוצ'וגאנג, גוצ' וגרו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אטריות כוסמת קרות עם רוטב טבילה, נאנגמיאון, אטריות קרות קוריאניות, ו אטריות קרות מתובל קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1/4 כוס חומץ אורז, gochujang, gochugaru, סוכר 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את הצנון וזורקים היטב לשלב.מביאים סיר גדול מלא מים לרתיחה. מתבלים במלח עד שלמים יש טעם של האוקיינוס.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהם פשוט מכרז.בינתיים, בקערה בינונית, לשלב 4 כפיות של שמן שומשום קלוי, שום, בצל ירוק ואת הנותרים 1/2 כוס חומץ אורז. מערבבים היטב.כאשר האטריות מבושלות, לנקז במסננת, לשטוף היטב עם מים קרים לנקז שוב. מחלקים את האטריות בין ארבע קערות גדולות, מטעים את האטריות במרכז כל קערה.
טפטוף כל ערימה עם 2 כפיות של שמן שומשום קלוי שנותר. למעלה כל ערימה עם בצל ירוק-רוטב שום, תערובת צנון, מלפפון, זרעי שומשום ואצות ים (בשם קים) .
יוצקים 1 מלאי כוס סביב כל ערימה של אטריות.
מגישים עם מקלות אכילה וכפית גדולה וארוכה.נסה את המתכונים אטריות אסיה אלה על מזון הרפובליקה: מתכון אטריות חזיר Lemongrass החלקלק של דייל טלדה
מתכון סלט אטריות דרקון טבעוני חריף
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
קוריאני עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Indaba Chenin Blanc עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
קיווי ארומטי וניואנסים מלון על האף. שפע של מלון טרופי טעים וטעמי הדר. כבד משקלאמצע החיך עם גימור ארוך כי יש מגע של תבלין.זוג עם: מוצרלה טרי, שרימפס ברביקיו, פסטות קלות, סנאפר אדום, כופתאות, סאטה עוף או סלט ירוק מעורב.