קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מתלה בגריל של חזיר עם רוטב ברביקיו שרי חומץ

מתלה בגריל של חזיר עם רוטב ברביקיו שרי חומץ
המתכון המתלה בגריל של חזיר עם רוטב ברביקיו חומץ שרי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 6 שעות ו-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 1194 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ שרי מיושן, סוכר חום, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף עם רוטב חומץ שרי, משמש בגריל עם ריקוטה מוקצפת, בזיליקום וחומץ שרי, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים 10 כוסות מים, 1/2 כוס מלח כשר, סוכר חום, זרעי חרדל, גרגרי פלפל, טימין ובצל בקערת זכוכית גדולה או מיכל פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
סוכר חוםסוכר חום
מלח כשרמלח כשר
פלפלפלפל
בצלבצל
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את החזיר, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 12 שעות. שלושים דקות לפני הצלייה, להסיר את החזיר מן המלח, לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש ולתת לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
מיםמים
חזירחזיר
4
הכן גריל פחם לבישול ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מערבבים את הפפריקה, כמון, חרדל, שומר, 4 כפיות מלח הנותרים ופלפל טחון בקערה. לשפשף את החזיר עם תבלינים טפטוף עם שמן קנולה. לצרוב את החזיר על חום ישיר משני הצדדים עד חום זהוב קל קרום נוצר, על 5 דקות לכל צד. הזז את החזיר מעל חום עקיף (בתוך הגריל צריך להיות על 375 מעלות F) ומבשל, צחצוח עם רוטב ברביקיו חומץ שרי כל 5 דקות בערך, עד מדחום מוכנס במרכז רושם 145 מעלות F, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן קנולהשמן קנולה
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
שומרשומר
תבליניםתבלינים
קרוםקרום
כמוןכמון
חזירחזיר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
קערהקערה
6
מברשת עם הרוטב כל 10 דקות בערך אחרי 45 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
7
הסר מן הגריל, אוהל רופף עם רדיד ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך. אתה יכול לחתוך לחתיכות בודדות, או לחתוך את המותן מהעצמות ולפרוס דק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מערבבים את הקטשופ, חומץ, ציר עוף, סוכר חום, חרדל, פפריקה ותימין בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי. מתבלים במלח, פלפל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
פלפלפלפל
דבשדבש
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.

מרכיבים

4חתיכות טופי הית' ברזרעי חרדל שחור, קרקעזרעי חרדל שחור, קרקע591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם6שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף תוצרת ביתציר עוף תוצרת בית4חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון, קרקעזרעי כמון, קרקע591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר, קרקעזרעי שומר, קרקע2חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק8sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס6שרימפס וורידיםדבשדבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1בצל ספרדי, קלופים ורבעיםבצל ספרדי, קלופים ורבעים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית2קילוגרםמתלה לחתוך מרכז של חזיר, chine ועצמות נוצה הוסרומתלה לחתוך מרכז של חזיר, chine ועצמות נוצה הוסרו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב