המתכון המתלה בגריל של חזיר עם רוטב ברביקיו חומץ שרי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 6 שעות ו-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 1194 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ שרי מיושן, סוכר חום, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף עם רוטב חומץ שרי, משמש בגריל עם ריקוטה מוקצפת, בזיליקום וחומץ שרי, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).
מוסיפים את החזיר, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 12 שעות. שלושים דקות לפני הצלייה, להסיר את החזיר מן המלח, לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש ולתת לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מים
חזיר
4
הכן גריל פחם לבישול ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מערבבים את הפפריקה, כמון, חרדל, שומר, 4 כפיות מלח הנותרים ופלפל טחון בקערה. לשפשף את החזיר עם תבלינים טפטוף עם שמן קנולה. לצרוב את החזיר על חום ישיר משני הצדדים עד חום זהוב קל קרום נוצר, על 5 דקות לכל צד. הזז את החזיר מעל חום עקיף (בתוך הגריל צריך להיות על 375 מעלות F) ומבשל, צחצוח עם רוטב ברביקיו חומץ שרי כל 5 דקות בערך, עד מדחום מוכנס במרכז רושם 145 מעלות F, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
פלפל שחור טחון
שמן קנולה
רוטב ברביקיו
חרדל
פפריקה
שומר
תבלינים
קרום
כמון
חזיר
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
קערה
6
מברשת עם הרוטב כל 10 דקות בערך אחרי 45 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
7
הסר מן הגריל, אוהל רופף עם רדיד ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך. אתה יכול לחתוך לחתיכות בודדות, או לחתוך את המותן מהעצמות ולפרוס דק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
8
מערבבים את הקטשופ, חומץ, ציר עוף, סוכר חום, חרדל, פפריקה ותימין בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי. מתבלים במלח, פלפל ודבש.