קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מתלה חזיר עם קומפוט תפוח אגס

מתלה חזיר עם קומפוט תפוח אגס
Rack של חזיר עם אגס אפל Compote עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1020 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, גרגרי ערער, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגס bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-50 דקות. נסו מתלה חזיר עם קומפוט תפוח אגס, מתלה חזיר עם קומפוט אגס תפוחים, ו Apple Pear Compote (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על חום גבוה, להמיס את המלח והדבש בכוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את המחבת מן החום, ולהוסיף את ערער, רוזמרין, פלפל, עלה דפנה, ושום.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
תן תלול עד המים מתקררים לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את תערובת המלח למיכל גדול עם מכסה, ומוסיפים מספיק מים קרים מאוד עד שיש לך גלון. לטבול את החזיר במי מלח ולכסות מכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
תן למרינדה, בין לילה, במקרר.
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את החזיר מן המרינדה, לשטוף יבש לטפוח,
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
מוסיפים ציפוי שמן זית למחבת בטוחה לתנור. לצרוב את החזיר עד שכל הצדדים הם חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס באמצע, מגיע ל-150 מעלות F, כ -20 דקות לקילו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
בזמן שהבשר נח, הכינו את הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מסננים את כל אבל 2 כפות של שומן מן המחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
שים את השומן במחבת בינונית ולהוסיף את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מטגנים את שאלוט על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיפים את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל את התערובת עד רך מעובה, על 5 עד 8 דקות.
5
להעביר את הקומפוט לקערה הגשה. חותכים את החזיר לצלעות בודדות ומגישים עם קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר תפוחיםסיידר תפוחים1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אגס Bosc, קלופים חתוכים לקוביותאגס Bosc, קלופים חתוכים לקוביות11 כף אורגנו מיובשחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds1צביטהקמצוץ פלפל קאיין, על 1/8 כפיתקמצוץ פלפל קאיין, על 1/8 כפית11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות2חתיכות טופי הית' ברעלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1תפוח סבתא סמית', קלופים וחתוכים לקוביותתפוח סבתא סמית', קלופים וחתוכים לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים10גרגרי ערערגרגרי ערער2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםשמן, למחבתשמן, למחבת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך10עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר (בשר חזיר ירך צלוי עם 4 עצמות צלעות), frenched( צלעות גירדו נקי של בשר ושומן), עור-על והבקיע בתבנית יהלום 1 אינץחזיר (בשר חזיר ירך צלוי עם 4 עצמות צלעות), frenched( צלעות גירדו נקי של בשר ושומן), עור-על והבקיע בתבנית יהלום 1 אינץ12אינצ ' יםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת