Rack של חזיר עם אגס אפל Compote עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1020 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, גרגרי ערער, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגס bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-50 דקות. נסו מתלה חזיר עם קומפוט תפוח אגס, מתלה חזיר עם קומפוט אגס תפוחים, ו Apple Pear Compote (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן על חום גבוה, להמיס את המלח והדבש בכוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את המחבת מן החום, ולהוסיף את ערער, רוזמרין, פלפל, עלה דפנה, ושום.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
תן תלול עד המים מתקררים לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את תערובת המלח למיכל גדול עם מכסה, ומוסיפים מספיק מים קרים מאוד עד שיש לך גלון. לטבול את החזיר במי מלח ולכסות מכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
תן למרינדה, בין לילה, במקרר.
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את החזיר מן המרינדה, לשטוף יבש לטפוח,
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
מוסיפים ציפוי שמן זית למחבת בטוחה לתנור. לצרוב את החזיר עד שכל הצדדים הם חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס באמצע, מגיע ל-150 מעלות F, כ -20 דקות לקילו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה