נאן
נאן יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך שמרים, שמן canolan, יוגורט חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: שום נאן, איך לעשות שום נאן על תנור למעלה ותנור, לחם חיטה מלאה עם שמרים, איך לעשות חיטה מלאה נאן, ו naan ללא שמרים, איך לעשות naan ללא שמרים על הכיריים למעלה.
הוראות
שים את קמח chapati לתוך קערה גדולה ולהוסיף את המלח ואת השמרים. השתמש באצבעות שלך כדי לערבב ולמזג את החומרים יבשים. בקערה נפרדת, לשלב 2 כפות של חמאה מומסת, יוגורט ומים חמים. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף וו או, לחלופין, עם הידיים, לשלב את כל החומרים. ללוש את הבצק עם המיקסר במהירות נמוכה עד שהוא הופך חלק, 8 עד 10 דקות. שוב, לחלופין, ללוש את הבצק על משטח שטוח floured קלות.
יוצקים את 2 כפיות הנותרים של חמאה מומסת לתוך קערה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצק. מעיל את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם החמאה ולשים את הבצק במרכז. מכסים את הקערה במגבת מטבח ושומרים אותה במקום חם. אפשר את הבצק לעלות במשך 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
באמצעות מברשת מאפה, גריז קל 2 דפי אפייה עם קצת שמן קנולה. החליקו את דפי האפייה למרכז התנור לכמה דקות. (הערה של השף: היזהר לא להשאיר את דפי האפייה בתנור במשך זמן רב מדי, אחרת אתה תסתכן השמן מקבל חם מדי ומעושן.)
מגלגלים בעדינות את הבצק לעיגול 9 אינץ 'על משטח מקומח קלות כך שהוא בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מגלגלים כל רבעון עד 1/8 אינץ ' בעובי ועדיין להיות מסוגל להתאים 2 על תבנית אפייה.
כאשר כל אליפסות הם התגלגלו, לצחצח כל עודף קמח.
הסר את סדיני האפייה מהתנור וסדר את הנאן בשכבה אחת, 2 חתיכות למחבת.
אופים עד שהם חום בהיר ונפוח, כ 5 דקות.
הוציאו את דפי האפייה מהתנור והעבירו את הנאן לצלחת הגשה מרופדת במגבות מטבח כדי לחמם אותם.