צריך ללא גלוטן הר ד ' אובר? נאצ'וס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. ציון זה מוצק. נסו כדור פארק נאצ'וס מ' האולטימטיבי נאצ'וס, ארוחת בוקר נאצ'וס מחבת מ' האולטימטיבי נאצ'וס, ו נאצ'וס; חריף נאצ' וס טודוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים מחצית מהצ ' יפס בכלי קדירה רדוד גדול או על מגש אטום לתנור. למעלה עם חצי שעועית, בכפיות קטנות, ומפזרים עם חצי צ ' ילי. חזור על הפעולה עם שאר הצ 'יפס, השעועית והצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תוספות, אופציונלי
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
3
מפזרים את החלק העליון של הנאצ ' וס עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
אופים עד לחימום והגבינה נמסה, כ -3 עד 5 דקות. מעל את הנאצ ' וס עם בובות השמנת החמוצה ומגישים.
יוצקים את השמן לסיר גדול עם תחתית כבדה לעומק של כ -2 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מניחים מדחום לטיגון עמוק בסיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזיר
7
מחממים את השמן על אש בינונית עד 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
בינתיים, ערמו את הטורטיות, וחתכו את הערימה לשישיות להכנת צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
רוטב הודו, מחומם
9
להעלות את החום גבוה. עובדים בקבוצות, מטגנים את הצ ' יפס, הופכים אותם בעזרת רחפן או כף מחוררת, עד להזהבה, כ -2 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הצ ' יפס לתבנית מרופדת במגבת נייר לניקוז. (להחזיר את שמן לטמפרטורה הנכונה בין קבוצות.) מצננים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
Skimmer
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים.
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברישים את שני צידי הטורטיות בשמן. עורמים את הטורטיות וחותכים את הערימה לשישיות ליצירת צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
רוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מורחים את הצ ' יפס בשכבה אחת על שני ניירות אפייה גדולים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
אופים עד להזהבה ופריכה, מסובבים את ניירות האפייה פעם אחת, בערך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מגישים.
16
בקערה קטנה מועכים שני שליש מהשעועית בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה. שמרו את כל השעועית בנפרד.
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את השום ומבשלים תוך ערבוב של 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
19
מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד ריחני, כ 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
20
מוסיפים את השעועית המרוסקת וחצי המרק ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד להסמכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
21
מוסיפים את השעועית השלמה ואת המרק שנותר ומבשלים כ -4 עד 5 דקות נוספות עד להסמכה אך לא דביקה. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים פנימה את הכוסברה הטרייה, אם רוצים.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר עם 4.3 מתוך דירוג כוכבים 5 נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.