קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נבטי בריסל עם בצל וידליה

נבטי בריסל עם בצל וידליה
ניתן להכין את המתכון נבטי בריסל עם בצל וידאלי בערך 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 230 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, נבטים בריסל, מלח כשר ופלפל, וכן קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: נבטים בריסל מייפל עם בצל, נבטי בריסל עם בצל מקורמל, ו נבטי בריסל מוקפצים עם בייקון ובצל.

הוראות

1
מחממים 2 כפות מהחמאה והשמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מוקצפת ונמסה, מוסיפים את הבצל ואת נבטי הבריסל, ומערבבים לעתים קרובות עד שהם נחמדים ומקורמלים, כ -10 דקות. מתבלים את נבטי בריסל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל הירוק ומרק העוף ומאדים את הירקות עד שהנוזל מתאדה והירקות רכים פריכים, בערך דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3
מוסיפים את גרידת הלימון לנבטי בריסל לסיום.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4
בינתיים מחממים את כף החמאה שנותרה במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה. לאחר נמס וקצף, מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עד שהם קלויים ומשחימים, תוך ערבוב תדיר, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6
מוציאים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מפזרים את פירורי הלחם מעל נבטי בריסל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים