נגיסות המבורגר בייקון גביני
נגיסות המבורגר בייקון גביני הוא מתכון אמריקאי שמגיש 28. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך בשר טחון, מיונז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נגיסות המבורגר בייקון גביני, פיצה עם בייקון גביני, ו המבורגר בייקון גביני עם רוטב צ'יפוטלה חריף Aiolo (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בייקון על חום בינוני, פונה לעתים קרובות, עד השחמה אבל לא פריך יתר על המידה.
ניקוז על מגבות נייר. זרוק את כל אבל 1 כף טפטוף.
חותכים כל פרוסת בייקון ל 4 חתיכות.
על כל קיסם, חוט 1 חצי עגבניות, 1 חתיכת בייקון 1 חתיכת חסה; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים את שאר החומרים למעט גבינה. מקפלים בגבינה. צורה כף תערובת לתוך כדורי בשר; שטוח מעט דומה המבורגרים.
באותו מחבת, בייקון חום מטפטף על חום בינוני גבוה. מבשלים המבורגרים בטפטופים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הבשר הוא כבר לא ורוד. הכנס 1 קיסם בכל המבורגר; לשרת מיד.