נגיסות עוף פריך
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חזה עוף, פסטו, פירורי לחם, ושמן זית. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עקיצות חטיף שקדים פריך, עוגיות פצפוצי שיבולת שועל שוקולד צ'יפס, ו עקיצות מטבל ארטישוק תרד ו $ 75 פריך כלי בישול בגידה.
הוראות
חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות, כל אחד בערך בגודל של שיש (אתה צריך לקבל בערך 15 חתיכות לכל שד).
שים את הפסטו בקערה ומערבבים יחד עם העוף עד מצופה בכל רחבי. תטה את פירורי הלחם לתוך שקית מקפיא גדולה.
מוסיפים את חתיכות העוף בקבוצות לתיק ונותנים לו שייק טוב למעיל.
מניחים פיסת נייר משומנת על תבנית אפייה, ואז מניחים את חתיכות העוף על הסדין, מוודאים שאף אחד מהם לא נוגע ללב. שים במקפיא, וכאשר קפוא מוצק, להסיר את תבנית האפייה ולאחסן במיכל או שקית מקפיא.
לבשל, לחמם תנור 220C / מאוורר 200C / גז
יוצקים קצת שמן על מגש אפייה רדוד, רק מספיק כדי לכסות אותו.
שים את המגש בתנור ולתת לו לחמם במשך 5 דקות. להטות את העוף על הסדין ולחזור לתנור במשך 10-15 דקות עד פריך מבושל דרך.