נגיסי דגים פריכים עם רוטב טרטר
נגיסי דגים פריכים עם רוטב טרטר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, פאנקו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו דג אפוי פריך נאגטס ורוטב טרטר, מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פאנקו ותימין למחבת; לבשל 2 דקות או עד חום זהוב, מחבת רועד לעתים קרובות.
מערבבים תערובת פנקו, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת.
שלב 2 כפות מים וביצה בצלחת רדודה אחרת. לדלות דגים בתערובת קמח. לטבול בתערובת ביצים, ולדלות בתערובת panko. מסדרים דגים בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים דגים ב 400 במשך 12 דקות או עד הסוף.
מערבבים מיונז ושאר החומרים בקערה; לשרת עם נאגטס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.