נגיסי דגים פריכים עם רוטב טרטר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, פאנקו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו דג אפוי פריך נאגטס ורוטב טרטר, מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פאנקו ותימין למחבת; לבשל 2 דקות או עד חום זהוב, מחבת רועד לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים תערובת פנקו, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
שלב 2 כפות מים וביצה בצלחת רדודה אחרת. לדלות דגים בתערובת קמח. לטבול בתערובת ביצים, ולדלות בתערובת panko. מסדרים דגים בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים דגים ב 400 במשך 12 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים מיונז ושאר החומרים בקערה; לשרת עם נאגטס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
נגיסי עוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.