קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

נגנב

נגנב
המתכון סטולאן מוכן בערך 6 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. יש קינוח זה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קמח, שקדים בלאנקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת ליטר וחותמים את הצנצנת.
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר לילה או עד 3 ימים, מפנה את הצנצנת מדי פעם. לחלופין, מניחים את החומרים בסיר קטן על אש נמוכה. לחמם את התערובת, ערבוב מדי פעם, רק עד קיטור מתחיל לעלות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא נרשם בין 49° ו130 על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מניחים את הקמח, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את החלב ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד בשילוב שווה.מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
הסר את לעטוף פלסטיק מהספוג, לצרף את הקערה למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף משוט. הפעל את המיקסר למהירות בינונית והוסף את החלק חמאה 1 בכל פעם, ומאפשר לכל פיסה לשלב לפני הוספת הבא, על 5 דקות בסך הכל.להפחית את המהירות בינוני נמוך, להוסיף את הסוכר, הל, מלח, תמצית שקדים, אגוז מוסקט, זרעי וניל, ולערבב עד הבצק מתחיל לאסוף מסה 1 על המשוט, על 10 דקות. עצור את המיקסר, באמצעות מרית גומי או מגרדת קערת גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר את המשוט לצרף את הוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
הוסף את תערובת הפירות השמורה (כולל כל נוזל unabsorbed) ושקדים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, על 5 דקות בסך הכל. לאחר הוספת כל הקמח, המשך לערבב עד שהבצק מתחיל להתרחק מהקערה, כ -3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים משטח עבודה עם 1/2 כוס קמח לגרד את הבצק החוצה על זה. ללוש את הבצק, דוחף כל פרי או חתיכות אגוז בחזרה באותה נפילה, עד שכל הקמח משולב ואת הבצק מרגיש מעט דביק ומוצק למדי, על 7 דקות. (אם הבצק מרגיש דביק מאוד, ללוש את הנותרים 1/4 כוס קמח.) קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי או תרסיס בישול. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה, להפוך אותו מעיל אותו בשמן, ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
תן את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו לשניים עם סכין חדה או מגרד דביק. לעצב כל חתיכה לכדור, לכסות בניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 דקות.מחלקים את מרציפן או להדביק שקדים במחצית לגלגל כל חתיכה לתוך גליל כ 11 אינץ ' ארוך; להפריש. לטפוח כל פיסת בצק לתוך סגלגל מדידה 12 אינץ 'ארוך ו 9 אינץ' רחב בנקודה הרחבה ביותר שלה. (אם הבצק נדבק בכל נקודה, אבק אותו קלות עם קמח.) באמצעות הצד של היד שלך, לעשות דיכאון לאורכו במורד המרכז של כל אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים גליל של מרציפן או ממרח שקדים בכל דיכאון. הרם 1 צד ארוך של כל אליפסה מעל מרציפן או להדביק שקדים כדי לצרף אותו (כאילו סגירת ספר), הצבת את החלק העליון על 1 אינץ ' מקצה החלק התחתון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מניחים את הלחם stollen על תבנית האפייה, משאיר 3 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להגדלת נפח בחצי, כ 45 עד 60 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לחשוף את הכיכרות ואופים עד השחמה ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם195 (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של מרציפן), על 35 עד 40 דקות. בינתיים, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר את הכיכרות למתלה תיל ומיד לצחצח את הכיכרות עם החמאה, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
מניחים 1/4 כוס אבקת הסוכר במסננת בסדר רשת לנפות אותו מעל stollen (צריך להיות ציפוי נדיב). חזור אם אבקת הסוכר מתחיל להמיס כתמים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
תנו ללחם להתקרר לגמרי, בערך 40 דקות. לפני ההגשה, אבק עם אבקת סוכר נוספת במידת הצורך. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)תמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרציפן או ממרח שקדיםמרציפן או ממרח שקדים156אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס שקדים שלמים blanched (על, קצוץ גסכוס שקדים שלמים blanched (על, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברנדי או רום כההברנדי או רום כהה1גדולביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהובים, הידוע גם בשם sultanasצימוקים זהובים, הידוע גם בשם sultanas796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)הל קרקעהל קרקע1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס קטן-קוביות מסוכר כתום גרידה (אודות3/4 כוס קטן-קוביות מסוכר כתום גרידה (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')11 קילו קישואים,מלח משובחמלח משובח4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח (מקל 1/2)חמאה ללא מלח (מקל 1/2)1שעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורותשעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנות שמרים rapid-rise (4 1/2 כפיות)מנות שמרים rapid-rise (4 1/2 כפיות)

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.