קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

נגנב

נגנב
המתכון Stollen יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 12 שעות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. והוא מספק כ 32 מנות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, ביצים, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים 3/4 כוס. הכה בסוכר מגורען, מלח, ביצים, חלמון ביצה, 1/2 כוס חמאה ו 1 3/4 כוסות קמח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 10 דקות, גירוד קערה כל הזמן. מערבבים בקמח שנותר, את השקדים, אתרוג, דובדבנים, צימוקים וקליפת לימון. לגרד את הבלילה מהצד של הקערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם 1 1/2 עד 2 שעות או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.) מכסה ומקרר ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
זנים של פטריותזנים של פטריות
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
CitronCitron
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הבלילה על ידי מכות על 25 משיכות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
3
גיליון עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים בצק על משטח משוריין היטב; פונים מעיל עם קמח. לחלק לשניים; לחץ על כל חצי לתוך 10x7 אינץ ' סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מורחים עם 1 כף חמאה. מקפלים אליפסות לאורך במחצית; הקש רק מקופל קצה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מניחים על גיליון עוגיות. מקציפים ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על אליפסות מקופלות. מכסים ולתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד כפול.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מורחים זיגוג על סטולן החם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעילים קבועים או מהיריםשמרים יבשים פעילים קבועים או מהירים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים blanchedשקדים blanched1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה או מרגרינה, מרוכךחמאה או מרגרינה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה או מרגרינה, מרוכךחמאה או מרגרינה, מרוכך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים מסוכרים קצוצים, אם תרצה.דובדבנים מסוכרים קצוצים, אם תרצה.596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאתרוג מסוכר קצוץאתרוג מסוכר קצוץ1ביצה, פרודביצה, פרוד3ביציםביצים8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה זהב או קמח טוב יותר לקמחקמח לכל מטרה זהב או קמח טוב יותר לקמח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת2(חוֹרֶף)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105°f עד 115°F)מים חמים (105°f עד 115°F)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם בחירות נהדרות לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.