קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

נזיד בוטנים עוף אפריקאי

נזיד בוטנים עוף אפריקאי
גשו לסופר וקנו חתיכת ג'ינג'ר, בצל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נזיד בוטנים עוף אפריקאי, נזיד עוף-בוטנים מערב אפריקאי, ו תבשיל בוטנים אפריקני בסיר אחד.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה. מלח את חתיכות העוף היטב, ללטף אותם יבש וחום אותם בשמן. אל תצטופפו בסיר, אז תעשו את זה בקבוצות. הניחו את חתיכות העוף בצד כשהן חומות.2 לטגן את הבצל בשמן במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות משחי את החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
Add the ginger and garlic and sauté another 1-2 minutes, then add the sweet potatoes and stir well to combine. 3
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מוסיפים את העוף, מרק עוף, עגבניות מרוסקות, חמאת בוטנים, בוטנים, כוסברה וקיין ומערבבים היטב לשלב. מביאים לרתיחה וטעם למלח, מוסיפים עוד במידת הצורך. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות במשך 90 דקות( לבדוק לאחר שעה), או עד בשר העוף נופל בקלות את העצם ואת תפוחי האדמה המתוקים רכים. 4
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את חתיכות העוף ולהגדיר אותם בקערה כדי להתקרר, עד מגניב מספיק כדי לגעת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להסיר ולהשליך את העור אם אתה רוצה, או לקצוץ אותו ולשים אותו בחזרה לתוך הסיר. לגרוס את הבשר מהעצמות ולשים את הבשר בחזרה בסיר. 5 להתאים את התבלינים עבור מלח קאיין, ולאחר מכן להוסיף כמה שיותר פלפל שחור כפי שאתה חושב שאתה יכול לעמוד-התבשיל צריך להיות מפולפל. מערבבים בכוסברה ומגישים בכוחות עצמם, או עם אורז מאודה פשוט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אורז מבושלאורז מבושל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

Pinotage, Chenin Blanc, and Riesling are my top picks for African. The best wine for African dishes will depend on the dish, but a fruity, aromatic white wine is a safe bet for spicy dishes while pinotage would be a traditional match for South African cuisine. The Radley & Finch The Profs Pinotage with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 11 dollars per bottle.
רדלי ופינץ 'פרופ ' פינוטג'
רדלי ופינץ 'פרופ ' פינוטג'
יין המביע את צד הערער הקטיפה של פינוטאג ' ועדיין משקף עולם עתיק עדין מאוד טאנין.