גשו לסופר וקנו חתיכת ג'ינג'ר, בצל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נזיד בוטנים עוף אפריקאי, נזיד עוף-בוטנים מערב אפריקאי, ו תבשיל בוטנים אפריקני בסיר אחד.
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה. מלח את חתיכות העוף היטב, ללטף אותם יבש וחום אותם בשמן. אל תצטופפו בסיר, אז תעשו את זה בקבוצות. הניחו את חתיכות העוף בצד כשהן חומות.2 לטגן את הבצל בשמן במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות משחי את החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
בצל מטוגן בצ'דר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
Add the ginger and garlic and sauté another 1-2 minutes, then add the sweet potatoes and stir well to combine. 3
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מוסיפים את העוף, מרק עוף, עגבניות מרוסקות, חמאת בוטנים, בוטנים, כוסברה וקיין ומערבבים היטב לשלב. מביאים לרתיחה וטעם למלח, מוסיפים עוד במידת הצורך. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות במשך 90 דקות( לבדוק לאחר שעה), או עד בשר העוף נופל בקלות את העצם ואת תפוחי האדמה המתוקים רכים. 4
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום מולבן
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
הסר את חתיכות העוף ולהגדיר אותם בקערה כדי להתקרר, עד מגניב מספיק כדי לגעת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להסיר ולהשליך את העור אם אתה רוצה, או לקצוץ אותו ולשים אותו בחזרה לתוך הסיר. לגרוס את הבשר מהעצמות ולשים את הבשר בחזרה בסיר. 5 להתאים את התבלינים עבור מלח קאיין, ולאחר מכן להוסיף כמה שיותר פלפל שחור כפי שאתה חושב שאתה יכול לעמוד-התבשיל צריך להיות מפולפל. מערבבים בכוסברה ומגישים בכוחות עצמם, או עם אורז מאודה פשוט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Pinotage, Chenin Blanc, and Riesling are my top picks for African. The best wine for African dishes will depend on the dish, but a fruity, aromatic white wine is a safe bet for spicy dishes while pinotage would be a traditional match for South African cuisine. The Radley & Finch The Profs Pinotage with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 11 dollars per bottle.