ניו-יורק סטריפ סטייקים
סטייק רצועת ניו יורק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1266 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 119 גרם של שומן למנה. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, חרדל דיז'ון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סטייק ניו-יורק מוקרם ברוטב, סו וייד ניו-יורק סטריפ סטייקים, ו ניו יורק רצועת סטייקים עם כרוב ניצנים חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה, לשלב שמן, מיץ לימון, שום, רוטב ווסטרשייר ופלפל.
תוסיף סטייקים לשקית. לחץ את האוויר מתוך התיק, ולאטום בחוזקה. סובב את התיק מספר פעמים כדי להפיץ את המרינדה; מניחים את התיק בקערה ומקרר 30 דקות, הופך את התיק מדי פעם.
מחממים מחבת משומנת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר סטייקים מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים 3 סטייקים במחבת חמה; לבשל 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים לצלחת הגשה, ולהתחמם. חזור על התהליך עם הנותרים 3 סטייקים. למעלה כל סטייק עם 1 עד 2 כפות רוטב נמס טרגון.
בקערה להוסיף את כל החומרים יחד ומערבבים עד חלקה. כיסוי, ומקרר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.