ניו יורק קניש-יו!
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קניש תפוחי אדמה, מתאבן קניש תפוחי אדמה מיני תרד, ו קניש תפוח אדמה אדום עם כרוב, כרישה וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך.
בעוד תפוחי האדמה רותחים, לחמם חמאה 1/4 כוס במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף.
בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה עד חלקה.
מערבבים בתערובת בצל וחמאה, מרק מרק מתפורר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
שכבה 3 יריעות של בצק פילו אחד על גבי השני, ולחתוך את הסדין המשולש שכבתי במחצית. זרוק כפית אחת של תערובת תפוחי אדמה לתוך כל פיסת פילו.
רול בצק סביב תערובת, תוחב מסתיים תחת. חזור על שלב זה עם גיליונות הנותרים של בצק פילו לעשות 12 קניש.
מברשת עם נשאר 1/4 כוס חמאה, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.