קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria)

ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria). מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פקורינו רומנו, קמח, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ניוקי אלה רומנה, ו ניוקי אלה סורנטינה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל תפוחי האדמה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעוד עדיין חם, לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להביא על 6 ליטרים לרתיחה. הכינו אמבט קרח עם 6 כוסות מי קרח ו-6 כוסות מים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
הפוך באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים בכל רחבי עם הקמח. לשבור את הביצה למרכז הבאר, להוסיף את המלח, ו, באמצעות מזלג, מערבבים לתוך הקמח ותפוחי אדמה כאילו אתה עושה פסטה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא את הבצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות, עד הכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מחלקים את הבצק ל 2 כדורים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים כל כדור לחבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. להעיף את החתיכות של מזלג או לאורך הצד הקעור של פומפיה גבינה להבקיע את הצדדים. זרוק את חתיכות הבצק לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח, על 1 דקה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הניוקי לאמבט הקרח. בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת חבלים, חיתוך חתיכות 1 אינץ', ולהעיף אותם מזלג. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו ויאפשרו להם לשבת כמה דקות באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מסננים את הניוקי ומעבירים לקערת ערבוב. לזרוק עם שמן קנולה ואת החנות מכוסה במקרר עד 48 שעות או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הפנצ 'טה, פורצ' יני, שום, בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה ובשר הנקניק ומבשלים מעל חום גבוה עד לנקניק וירקות משוחים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את היין האדום, נותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הפלפל. התאם את התיבול במלח ופלפל וחום נמוך יותר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
10
בואו לבשל במשך 45 דקות.
11
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
ברגע שהרוטב מתעבה לעקביות הנכונה, מסירים את הניוקי מהמיכל ומבשלים במים הרותחים עד שהם צפים באגרסיביות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
13
מסננים את הניוקי ומוסיפים לרוטב המבשל. לזרוק בעדינות על חום 30 שניות מעיל, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם פקורינו מגורר טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך