תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria). מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פקורינו רומנו, קמח, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ניוקי אלה רומנה, ו ניוקי אלה סורנטינה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל תפוחי האדמה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעוד עדיין חם, לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
הפוך באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים בכל רחבי עם הקמח. לשבור את הביצה למרכז הבאר, להוסיף את המלח, ו, באמצעות מזלג, מערבבים לתוך הקמח ותפוחי אדמה כאילו אתה עושה פסטה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא את הבצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות, עד הכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(או או רגיל)
כמו למשל M&M's
4
מחלקים את הבצק ל 2 כדורים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים כל כדור לחבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. להעיף את החתיכות של מזלג או לאורך הצד הקעור של פומפיה גבינה להבקיע את הצדדים. זרוק את חתיכות הבצק לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח, על 1 דקה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הניוקי לאמבט הקרח. בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת חבלים, חיתוך חתיכות 1 אינץ', ולהעיף אותם מזלג. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו ויאפשרו להם לשבת כמה דקות באמבט הקרח.
מסננים את הניוקי ומוסיפים לרוטב המבשל. לזרוק בעדינות על חום 30 שניות מעיל, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם פקורינו מגורר טרי לשרת.