קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria)

ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria). מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פקורינו רומנו, קמח, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ניוקי אלה רומנה, ו ניוקי אלה סורנטינה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל תפוחי האדמה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעוד עדיין חם, לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להביא על 6 ליטרים לרתיחה. הכינו אמבט קרח עם 6 כוסות מי קרח ו-6 כוסות מים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
הפוך באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים בכל רחבי עם הקמח. לשבור את הביצה למרכז הבאר, להוסיף את המלח, ו, באמצעות מזלג, מערבבים לתוך הקמח ותפוחי אדמה כאילו אתה עושה פסטה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא את הבצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות, עד הכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מחלקים את הבצק ל 2 כדורים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מגלגלים כל כדור לחבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. להעיף את החתיכות של מזלג או לאורך הצד הקעור של פומפיה גבינה להבקיע את הצדדים. זרוק את חתיכות הבצק לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח, על 1 דקה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הניוקי לאמבט הקרח. בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת חבלים, חיתוך חתיכות 1 אינץ', ולהעיף אותם מזלג. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו ויאפשרו להם לשבת כמה דקות באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מסננים את הניוקי ומעבירים לקערת ערבוב. לזרוק עם שמן קנולה ואת החנות מכוסה במקרר עד 48 שעות או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הפנצ 'טה, פורצ' יני, שום, בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה ובשר הנקניק ומבשלים מעל חום גבוה עד לנקניק וירקות משוחים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את היין האדום, נותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הפלפל. התאם את התיבול במלח ופלפל וחום נמוך יותר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
בואו לבשל במשך 45 דקות.
11
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
ברגע שהרוטב מתעבה לעקביות הנכונה, מסירים את הניוקי מהמיכל ומבשלים במים הרותחים עד שהם צפים באגרסיביות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מסננים את הניוקי ומוסיפים לרוטב המבשל. לזרוק בעדינות על חום 30 שניות מעיל, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם פקורינו מגורר טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות סן מרזנועגבניות סן מרזנו32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשות, ספוגות עד מכרזפטריות פורצ'יני מיובשות, ספוגות עד מכרז1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4קישורי נקניק איטלקי מתוק, הוסר ממעטפתקישורי נקניק איטלקי מתוק, הוסר ממעטפת1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pancetta, חתוך לקוביותpancetta, חתוך לקוביות1חבורהפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוס4שרימפס וורידיםטרי מגורד פקורינו רומנוטרי מגורד פקורינו רומנו1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם