ניוקי בחמאת מרווה
ניוקי בחמאת מרווה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 235 קלוריות . זה עובד היטב בתור מזנון זול. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אדומים, אגוז מוסקט טחון, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 37% . ניוקי סלק עם סטייק ורוטב חמאה חומה , חמאה חומה ורביולי מרווה , ופוסילי עם דליקה צלויה וחמאה חומה מרווה טרייה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
על מבער חם או על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים. לחץ דרך מסננת או מסננת תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה; להתקרר מעט. בתנור הולנדי, מביאים 3 qts. מים עד לרתיחה.
בעזרת מזלג יוצרים גומה בתפוחי האדמה.
מפזרים קמח על תפוחי האדמה ולתוך היטב.
טורפים את הביצה, המלח והאגוז מוסקט; יוצקים היטב. מערבבים עד לתערובת אחידה. ללוש 10-12 פעמים, ליצור בצק רך.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. על משטח מקומח, מגלגלים חלקים לחבלים בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך ל-3/4 אינץ'. חתיכות. לוחצים ומגלגלים כל חלק במזלג מקומח קלות. מבשלים ניוקי במים רותחים בקבוצות במשך 30-60 שניות או עד שהם צפים.
מוציאים בעזרת מסננת ושומרים על חום.
בסיר גדול וכבד מבשלים חמאה על אש בינונית במשך 3 דקות.
מוסיפים שום ומרווה; מבשלים 1-2 דקות או עד שהחמאה והשום מזהיבים.
מוסיפים ניוקי; מערבבים בעדינות לציפוי.