המתכון סולת ניוקי עם ראגו Oxtail יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 105 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גזר, גבעולי רוזמרין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: חזיר ראגו עם סולת ניוקי, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו זנב שור ראגו.
הוראות
1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים זנב שור עם מלח ופלפל, ואז קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנב שור
לוראן מטבח מקצועי®
3
שמן חום בסיר ovenproof רחב כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים זנב שור; מבשלים עד חום מכל הצדדים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
5
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים סלרי, גזר ובצל לסיר. להפחית את החום בינוני גבוה ומטופח עד ירקות חום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים יין ועגבניות. מרתיחים עד מעובה רוטב עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מפזרים שום. קשרו פטרוזיליה, רוזמרין ועלי דפנה עם מיתר מטבח והוסיפו לסיר. להחזיר זנב שור לסיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
זנב שור
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את כל המרק; מביאים לרתיחה. מכסה סיר; מניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
Braise oxtails עד מאוד רך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
11
מעבירים זנב שור לסדין אפייה מעוטר. באמצעות masher תפוחי אדמה, לרסק מיצים וירקות בסיר לרוטב גס. משוך בשר משוקסל ולהוסיף לרוטב. סמרטוט העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זנב שור
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה. להביא חלב, חמאה, ומלח להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה. בהדרגה להקציף בסולת. מערבבים עד סולת הוא עבה מאוד מבעבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום; לערבב חלמונים, 1 בכל פעם, ואז 1 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
זנים של פטריות
3
מניחים סיר על אש נמוכה ומערבבים 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מורחים סולת בצלחת מוכנה. מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים. מחממים תנור ל 246°. חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. באמצעות 1 3/4 אינץ ' חותך עגול, לגזור כמו ניוקי סולת רבים ככל האפשר; לארגן צלחת מוכנה. למעלה עם סמרטוט חם מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס פרמזן.