קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ניוקי תרד ריקוטה

ניוקי תרד ריקוטה
ניוקי תרד ricotta הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 617 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש קמח, גבינת עיזים, מלח, גבינת ריקוטה חלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ניוקי תרד וריקוטה, ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה, ו ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה.

הוראות

1
ניוקי
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2
Blanch תרד לסחוט לחות עודפת: למלא חצי סיר בינוני עם מים וחום עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים תרד ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
ניקוז.
5
תן תרד קריר מספיק כדי לגעת, ואז לסחוט לחות רבה ככל שאתה יכול לצאת מזה. אתה יכול גם להשתמש ricer תפוחי אדמה אם יש לך אחד כדי לסחוט את הלחות עודף מתוך התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1
מוסיפים את התרד, ביצה, מלח, וחצי מהריקוטה למעבד מזון. דופק עד מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
העברת תערובת לקערה גדולה, לערבב את ריקוטה הנותרים גבינת פרמזן. מערבבים קמצוץ של אגוז מוסקט לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקמח ביד, מתחילים עם חצי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מערבבים הכל עם הידיים עד התערובת מחזיקה יחד כמו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
שים את הבצק על משטח חלק, נקי מקומח קלות. ללוש קלות במשך כדקה, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, אם הבצק נדבק בקלות רבה מדי על הלוח או הידיים. (בשלב זה, אם אתה עוטף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך שעה, זה יהיה קל יותר לגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, ועדיין רק קצת דביק, לחלק אותו ל 4 מנות, כל אחד בגודל של תפוז.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מגלגלים את הבצק לחבלים ארוכים, חתוכים לחתיכות: פורחים את הידיים בקלילות. באמצעות שתי הידיים, ומגע קל, מגלגלים את הבצק החוצה בתנועה הלוך ושוב, החל במרכז ומותח את הבצק החוצה, כדי ליצור גליל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
זה החלק המסובך. אתה לא רוצה לשים כל כך הרבה לחץ כך שאתה לדחוס את הבצק, אבל אתה צריך מספיק לחץ כדי ליצור חבל של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
הטריק הוא למתוח את הבצק לצדדים כפי שאתה מתגלגל. לאחר קטע אתה עובד על מקבל להיות על רגל ארוכה, אתה עלול למצוא את זה קל יותר לחתוך אותו לשניים, ולאחר מכן להתחיל לעבוד על זה קטע קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מרדדים את הבצק עד רול הוא בערך בגודל של אצבע אמצעית. (שים לב שאם הידיים שלך או הלוח הוא קצת מקומח מדי, ייתכן שאין לך מספיק מתיחה בין העור שלך ואת הבצק כדי למתוח אותו בקלות לצדדים.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים כל גליל לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
צור חריצים עם מזלג: החזק מזלג בזווית של 45% עם הקוצים שלו הפונים כלפי מטה על לוח העבודה, החלק המעוגל של המזלג הפונה ממך. החל מהתחתית החיצונית המעוקלת של המזלג, לחץ על כל פיסת בצק לאורך הקוצים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
תן לניוקי ליפול בחזרה למטה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
10
זוהי תנועה די מהירה, התוצאה היא הזחה של המזלג tines בצד אחד של הניוקי, והזחה של קצה האצבע בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מניחים את הניוקי על גיליון עוגיות מקומטות קלות. בשלב זה הם יכולים להיות מבושלים, או כל הזמן במקרר כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מבשלים את הניוקי במים רותחים: לבשל את הניוקי, למלא סיר רחב גדול חצי הדרך עם מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח על כל ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
ברגע שהמלח נמס, בעדינות לזרוק את הניוקי במים, אחד אחד. נסה לעשות את זה בדרך כי הניוקי לא נופלים על גבי אחד את השני, אבל לנוח על החלק התחתון של המחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
כשהניוקי יבשלו, הם יעלו לפני המים אחרי כמה דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את ניוקי עלה מן הסיר, במקום בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
לפעמים הניוקי יכול לתקוע קצת בתחתית. אם אתה חושד בזה, לדחוף אותם קצת כדי unstick אותם. כאשר אתה מסיר כמה ניוקי, אתה יכול להוסיף עוד כמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הרוטב
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
17
אתה מבשל את הניוקי, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
20
הסר וזרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
21
מוסיפים את העגבניות (כוללים כל מיצים מהפחית) בבת אחת (זהיר, הם עלולים לגרום לשמן להתיז כמו העגבניות פגעו במחבת). ברגע התערובת רותחים, להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, נחשף במשך 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח. מערבבים מדי פעם. השתמש מרסק תפוחי אדמה לשבור את כל חתיכות מוצקות של עגבניות, אתה רוצה פירה מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
22
לאחר הרוטב מפחית עקביות עבה בינוני, להוסיף את גבינת עיזים, ערבוב עד שהוא מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
23
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
24
מגישים ניוקי עם הרוטב ופרמזן מגורר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ניוקיניוקי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.