קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ניוקי תרד ריקוטה

ניוקי תרד ריקוטה
ניוקי תרד ricotta הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 617 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש קמח, גבינת עיזים, מלח, גבינת ריקוטה חלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ניוקי תרד וריקוטה, ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה, ו ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה.

הוראות

1
ניוקי
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2
Blanch תרד לסחוט לחות עודפת: למלא חצי סיר בינוני עם מים וחום עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים תרד ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
ניקוז.
5
תן תרד קריר מספיק כדי לגעת, ואז לסחוט לחות רבה ככל שאתה יכול לצאת מזה. אתה יכול גם להשתמש ricer תפוחי אדמה אם יש לך אחד כדי לסחוט את הלחות עודף מתוך התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1
מוסיפים את התרד, ביצה, מלח, וחצי מהריקוטה למעבד מזון. דופק עד מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
העברת תערובת לקערה גדולה, לערבב את ריקוטה הנותרים גבינת פרמזן. מערבבים קמצוץ של אגוז מוסקט לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הקמח ביד, מתחילים עם חצי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מערבבים הכל עם הידיים עד התערובת מחזיקה יחד כמו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1
שים את הבצק על משטח חלק, נקי מקומח קלות. ללוש קלות במשך כדקה, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, אם הבצק נדבק בקלות רבה מדי על הלוח או הידיים. (בשלב זה, אם אתה עוטף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך שעה, זה יהיה קל יותר לגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, ועדיין רק קצת דביק, לחלק אותו ל 4 מנות, כל אחד בגודל של תפוז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מגלגלים את הבצק לחבלים ארוכים, חתוכים לחתיכות: פורחים את הידיים בקלילות. באמצעות שתי הידיים, ומגע קל, מגלגלים את הבצק החוצה בתנועה הלוך ושוב, החל במרכז ומותח את הבצק החוצה, כדי ליצור גליל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
זה החלק המסובך. אתה לא רוצה לשים כל כך הרבה לחץ כך שאתה לדחוס את הבצק, אבל אתה צריך מספיק לחץ כדי ליצור חבל של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
הטריק הוא למתוח את הבצק לצדדים כפי שאתה מתגלגל. לאחר קטע אתה עובד על מקבל להיות על רגל ארוכה, אתה עלול למצוא את זה קל יותר לחתוך אותו לשניים, ולאחר מכן להתחיל לעבוד על זה קטע קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מרדדים את הבצק עד רול הוא בערך בגודל של אצבע אמצעית. (שים לב שאם הידיים שלך או הלוח הוא קצת מקומח מדי, ייתכן שאין לך מספיק מתיחה בין העור שלך ואת הבצק כדי למתוח אותו בקלות לצדדים.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים כל גליל לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
צור חריצים עם מזלג: החזק מזלג בזווית של 45% עם הקוצים שלו הפונים כלפי מטה על לוח העבודה, החלק המעוגל של המזלג הפונה ממך. החל מהתחתית החיצונית המעוקלת של המזלג, לחץ על כל פיסת בצק לאורך הקוצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
תן לניוקי ליפול בחזרה למטה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
10
זוהי תנועה די מהירה, התוצאה היא הזחה של המזלג tines בצד אחד של הניוקי, והזחה של קצה האצבע בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מניחים את הניוקי על גיליון עוגיות מקומטות קלות. בשלב זה הם יכולים להיות מבושלים, או כל הזמן במקרר כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מבשלים את הניוקי במים רותחים: לבשל את הניוקי, למלא סיר רחב גדול חצי הדרך עם מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח על כל ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
ברגע שהמלח נמס, בעדינות לזרוק את הניוקי במים, אחד אחד. נסה לעשות את זה בדרך כי הניוקי לא נופלים על גבי אחד את השני, אבל לנוח על החלק התחתון של המחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
כשהניוקי יבשלו, הם יעלו לפני המים אחרי כמה דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את ניוקי עלה מן הסיר, במקום בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
לפעמים הניוקי יכול לתקוע קצת בתחתית. אם אתה חושד בזה, לדחוף אותם קצת כדי unstick אותם. כאשר אתה מסיר כמה ניוקי, אתה יכול להוסיף עוד כמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הרוטב
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
אתה מבשל את הניוקי, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
19
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
20
הסר וזרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
21
מוסיפים את העגבניות (כוללים כל מיצים מהפחית) בבת אחת (זהיר, הם עלולים לגרום לשמן להתיז כמו העגבניות פגעו במחבת). ברגע התערובת רותחים, להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, נחשף במשך 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח. מערבבים מדי פעם. השתמש מרסק תפוחי אדמה לשבור את כל חתיכות מוצקות של עגבניות, אתה רוצה פירה מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
22
לאחר הרוטב מפחית עקביות עבה בינוני, להוסיף את גבינת עיזים, ערבוב עד שהוא מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
23
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
24
מגישים ניוקי עם הרוטב ופרמזן מגורר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.