קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

נקניק Cotecchino ב

נקניק Cotecchino ב
נקניק Cotecchino ב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם יין, נקניק cotecchino, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Cotecchino con Lenticchie (נקניק גדול עם עדשים), נקניקיות מעושנות, שיפודי תאנה ומנצ'גו פלוס לזכות בכרטיס מתנה ויזה $ 100 מנקניק ג' ונסונוויל, ו כריכי נקניק ופלפל מנקניקיית פייסנו של דנבר..

הוראות

1
דקור את הנקניק בכמה מקומות עם מזלג ומניח במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים מים קרים כדי לכסות את הנקניק ומביאים לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 40 דקות, ואז לנקז את הנקניק. אפשר להתקרר, ואז לקלף ולהתפורר מתוך מעטפת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
על קרש חיתוך נקי, מניחים את העגל שטוח ומכסים את העגל עם הנקניק בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מגלגלים את העגל וקושרים אותו למקטעים זוגיים בחוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מחממים את שמן הזית באותו מחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל הקצוץ והסלרי ומבשלים עד רך. לצרוב את רול העגל על כל הצדדים במחבת, כך שהוא חום זהוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את היין, עלה דפנה, פטרוזיליה ועגבניות, מורידים את החום לרתיחה ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עוד יין או מים במידת הצורך כדי לשמור על רמת הלחות עקבית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיף את כל הבצל והגזר, להתאים את רמת הנוזל, ומבשלים במשך 30 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהמחבת ונותנים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את המחרוזת ולחתוך לפרוסות עבות.
10
מגישים מיד עם מיצי פאן נשפך על.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות