נקניק, Escarole, ו Ragout שעועית לבנה
נקניק, Escarole, ו Ragout שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, שעועית קנליני, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: שעועית לבנה ונקניקייה {עם עגבניות, כרוב וקישואים}, נקניק עם אסקרול ושעועית לבנה, ו שעועית לבנה Ragout.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק איטלקי ובצל למחבת, ומבשלים 4 דקות או עד נקניקיות חומים, ערבוב להתפורר.
לנקז תערובת נקניק היטב; לחזור למחבת. מערבבים תפוחי אדמה, יין, שום, שעועית, מרק עוף; להביא לרתיחה. לכסות ולבשל 7 דקות. מערבבים ב escarole ורוזמרין, ומבשלים 4 דקות או עד wilts escarole, ערבוב מדי פעם. מצקת 1 1/4 כוסות מרק לתוך כל אחד 4 קערות רדודות, ומפזרים כל מנה באופן שווה עם 1 1/2 כפיות גבינה.
הערה יין: creaminess של שעועית לבנה, עשב מריר של escarole, בשר עשיר של נקניק נמצאים קונטרפונקט מושלם בצלחת זו. בניסויים שלי, כאשר מעורבים טעמים מרים ושומן, אחד היינות הטובים ביותר הוא לעתים קרובות קיאנטי אדום איטלקי-אפילו במנה כזאת שקוראת ליין לבן. אני אוהב את הבאנפי קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. שנת 2002 היא $ - קארן מקניל