נקניק ' N ' תרד פסטה לאפות
נקניק ' N ' תרד פסטה לאפות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, נקניק, rigatoni, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה די טוב. נסו נקניק תרד פסטה לאפות, נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות, ו רוטב איטלקי תרד פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ריגטוני על פי הוראות החבילה.
בינתיים, מורחים שמן על החלק התחתון של צלחת אפייה 11-x 7 אינץ'; מוסיפים בצל בשכבה אחת.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או רק עד מכרז.
מעבירים בצל לקערה גדולה, ומניחים בצד.
ניקוז קצוץ תרד היטב, לחיצה בין שכבות של מגבות נייר.
מערבבים ריגטוני, תרד, נקניק, והבא 3 מרכיבים לבצל בקערה. תערובת כפית לתבנית אפייה, ומפזרים באופן שווה עם גבינת מוצרלה גרוסה.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 30 דקות; לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד תוסס.