טאקו צוואר בקר מבושל
גשו לסופר וקנו כמון, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בקר מבושל עם אורז, בקר מבושל בקברנה סוביניון, ו בקר ומשמש מבושל ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את צוואר הבשר מתחת למים זורמים קרים ולהניח לתוך סיר יחד עם כל החומרים עבור צלימה.
הוסף מספיק מים כדי לכסות את כל צוואר הבשר. להביא את המים לרתיחה, ברפרוף את חלאות מן הצוואר לפי הצורך. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 3 שעות, עד הבשר נופל את העצם ואת הנוזל מצטמצם על ידי לפחות חצי.
אפשר לבשר להתקרר מעט בנוזל הבישול שלו.
הסר את העצמות לשבור את הבשר מעט עם מזלג, לערבב אותו עם נוזל צליה מופחת.
הסר את עלי המפרץ ואת chilies. השתמש בבשר כמילוי לטאקו עם סלסה, כוסברה, וגבינה או קרם.