נקניק איטלקי
נקניק איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 12 . מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קיצור, זרעי שומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קיצור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), נקניק איטלקי חם, ו נקניק איטלקי.
הוראות
ציוד מיוחד: מטחנת בשר עם קובץ מצורף מלית או stuffer ידני
זרעי שומר טוסט במחבת בינונית, כבדה על חום בינוני, כל הזמן הזזת זרעים סביב במחבת עד שהם מתחילים להפוך חום בהיר, על 5 דקות. להפריש להתקרר. לאחר קרירות, טוחנים זרעים ומשלבים עם מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים חזיר ומערבבים ביסודיות. מקררים למשך 1 שעה. באמצעות להב עדין של מטחנה, לטחון את החזיר. לאחר סיכה stuffer או קובץ מצורף מלית עם קיצור, לטעון מעטפת על קובץ מצורף, סוף מסיכה עם אטב. דוחפים בשר לתרמילים, מנסים להימנע מכיסי אוויר. לאחר המילוי סיים להניח על הדלפק ולקשור את הסוף. קמצוץ ולסובב כדי ליצור נקניקיות 4 אינץ'. לעטוף בנייר קלף ולשמור בקירור במשך 2 עד 3 שעות. לאחסן במקרר לשימוש בתוך 2 עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים. אם הקפאה, לעטוף בנייר אלומיניום. אם משתמשים מיד, לטגן מעל חום בינוני במחבת סאוט כבדה עם 1/4 אינץ ' של מים. מביאים מים לרתיחה, לשים על מכסה ומבשלים 10 דקות.
הסר את המכסה והמשיך לבשל מעל חום בינוני, הופך כל 2 עד 3 דקות עד חום זהוב. נקניק צריך להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 עד 156 מעלות F.