קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה

נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפלים, ציר עוף, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו נקניק איטלקי עם פולנטה, פולנטה עם נקניק איטלקי, ו פולנטה דלעת עם נקניק איטלקי ושומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק עם שמן במחבת סאוט חם עד הסוף. זה יכול לקחת בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן נקניק לנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך לתוך כ 2 תריסר פרוסות. באותו מחבת, מבשלים בעדינות פלפלים אדומים עד רך לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הנקניק מתבשל, להתחיל פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
חום לרתיחה עדינה על חום בינוני, נזהר לא לשרוף. בעוד לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את קמח התירס בזרם דק. לאחר קמח תירס משולב, לשמור על חום נמוך ולהמשיך לטאטא עד תערובת הוא מעובה מעט שמנת. מערבבים בחמאה ופלפלים אדומים מבושלים. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
כפית כמות קטנה של פולנטה על כל קרקר מלוחים ולאחר מכן פרוסת נקניק. לאחר מכן להוסיף 1/8 כפית פולנטה על גבי פרוסת נקניק ומקשטים עם 1 או 2 פרוסות של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לכריכהלכריכה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו