נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפלים, ציר עוף, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו נקניק איטלקי עם פולנטה, פולנטה עם נקניק איטלקי, ו פולנטה דלעת עם נקניק איטלקי ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק עם שמן במחבת סאוט חם עד הסוף. זה יכול לקחת בערך 45 דקות.
תן נקניק לנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך לתוך כ 2 תריסר פרוסות. באותו מחבת, מבשלים בעדינות פלפלים אדומים עד רך לנקז היטב.
בעוד הנקניק מתבשל, להתחיל פולנטה.
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר כבד גדול.
חום לרתיחה עדינה על חום בינוני, נזהר לא לשרוף. בעוד לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את קמח התירס בזרם דק. לאחר קמח תירס משולב, לשמור על חום נמוך ולהמשיך לטאטא עד תערובת הוא מעובה מעט שמנת. מערבבים בחמאה ופלפלים אדומים מבושלים. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
כפית כמות קטנה של פולנטה על כל קרקר מלוחים ולאחר מכן פרוסת נקניק. לאחר מכן להוסיף 1/8 כפית פולנטה על גבי פרוסת נקניק ומקשטים עם 1 או 2 פרוסות של בצל ירוק.