קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה

נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ונשיכות פולנטה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפלים, ציר עוף, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו נקניק איטלקי עם פולנטה, פולנטה עם נקניק איטלקי, ו פולנטה דלעת עם נקניק איטלקי ושומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק עם שמן במחבת סאוט חם עד הסוף. זה יכול לקחת בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תן נקניק לנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך לתוך כ 2 תריסר פרוסות. באותו מחבת, מבשלים בעדינות פלפלים אדומים עד רך לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד הנקניק מתבשל, להתחיל פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
חום לרתיחה עדינה על חום בינוני, נזהר לא לשרוף. בעוד לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את קמח התירס בזרם דק. לאחר קמח תירס משולב, לשמור על חום נמוך ולהמשיך לטאטא עד תערובת הוא מעובה מעט שמנת. מערבבים בחמאה ופלפלים אדומים מבושלים. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
כפית כמות קטנה של פולנטה על כל קרקר מלוחים ולאחר מכן פרוסת נקניק. לאחר מכן להוסיף 1/8 כפית פולנטה על גבי פרוסת נקניק ומקשטים עם 1 או 2 פרוסות של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
לכריכהלכריכה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו