נקניק איטלקי ושעועית לבנה
המתכון נקניק איטלקי ושעועית לבנה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות שימורים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ומחבת שעועית לבנה, נקניק איטלקי עם שעועית לבנה ענקית ורדיקיו, ו נקניק איטלקי ומרק כרוב עם שעועית לבנה.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים נקניק, ומבשלים 8 דקות, או עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים אורגנו ושאר החומרים; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.