קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

נקניק איטלקי, פלפלים ובצל

נקניק איטלקי, פלפלים ובצל
נקניק איטלקי, פלפלים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, בצל, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: נקניק איטלקי מחבת, פלפלים ובצל, בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה.

הוראות

1
מניחים את הנקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר ממחבת, ופרוסה.
3
ממיסים חמאה במחבת. מערבבים את הבצל הצהוב, בצל אדום ושום, ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים פלפל אדום ופלפל ירוק. מתבלים עם בזיליקום ואורגנו. מערבבים ביין לבן. המשך לבשל ומערבבים עד פלפלים ובצל רך.
מרכיבים שתצטרך
5
להחזיר פרוסות נקניק למחבת עם הירקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות, או עד נקניק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך