קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

נקניק ואורז ממולא קיץ סקווש

נקניק ואורז ממולא קיץ סקווש
נקניק ואורז ממולא קיץ סקווש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לך תפוח, דלעת קיץ, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו דלעת בלוט ממולאת ברוטב ואורז, נקניק עוף ואורז חום ממולא בלוט סקווש, ו סקווש קיץ ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך צדדים לתוך צלחת אפייה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הדלעת מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בעוד הדלעת מתבשלת, מביאים 2 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום בינוני, ומערבבים במרגרינה ובתכולת חבילת האורז. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -7 דקות. הניחו את האורז המוכן בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
סקוושסקווש
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני, ומבשלים את הנקניק, פטריות, כוסברה ומלח (במידת הצורך) עד הנקניק הוא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
פטריותפטריות
נקניקנקניק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסננים שומן עודף.
7
מערבבים את תערובת הנקניקיות עם תערובת האורז המבושלת בקערה, ומערבבים קלות בתפוח, פקאן וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
אורז מבושלאורז מבושל
נקניקנקניק
פקאניםפקאנים
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
יוצקים חמאה מומסת לתבנית אפייה, ומניחים את הדלעת, הצדדים החלולים למעלה, לתוך המנה. ממלאים את תערובת האורז והנקניקיות לתוך הדלעת, ומאפשרים למילוי להצטבר ולגלוש לתוך המנה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
נקניקנקניק
חמאהחמאה
סקוושסקווש
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים את הדלעת הממולאת עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
סקוושסקווש
10
חזור לתנור, ואפה עד המילוי חם ואת ציפוי הגבינה יש השחמה, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור