נקניק ואורז ממולא קיץ סקווש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לך תפוח, דלעת קיץ, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו דלעת בלוט ממולאת ברוטב ואורז, נקניק עוף ואורז חום ממולא בלוט סקווש, ו סקווש קיץ ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך צדדים לתוך צלחת אפייה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הדלעת מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בעוד הדלעת מתבשלת, מביאים 2 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום בינוני, ומערבבים במרגרינה ובתכולת חבילת האורז. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -7 דקות. הניחו את האורז המוכן בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
סקווש
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני, ומבשלים את הנקניק, פטריות, כוסברה ומלח (במידת הצורך) עד הנקניק הוא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.
פטריות
נקניק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסננים שומן עודף.
7
מערבבים את תערובת הנקניקיות עם תערובת האורז המבושלת בקערה, ומערבבים קלות בתפוח, פקאן וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
אורז מבושל
נקניק
פקאנים
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
יוצקים חמאה מומסת לתבנית אפייה, ומניחים את הדלעת, הצדדים החלולים למעלה, לתוך המנה. ממלאים את תערובת האורז והנקניקיות לתוך הדלעת, ומאפשרים למילוי להצטבר ולגלוש לתוך המנה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
נקניק
חמאה
סקווש
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מפזרים את הדלעת הממולאת עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
סקווש
10
חזור לתנור, ואפה עד המילוי חם ואת ציפוי הגבינה יש השחמה, כ -30 דקות נוספות.