קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

נקניק וביצה בלחם שטוח

נקניק וביצה בלחם שטוח
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ לימון, ביצים, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: נקניק פלפל ולחם שטוח בצל, קציצות נקניקיות ממולאות ענבים עם לחם שטוח, ו נקניק הודו ביצה לבן Flatbread / המטבח הניסיוני של קארי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מצא תפר לאורכו בבצק. החל בתפר, בעדינות לפרוש בצק לתוך מלבן על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
חותכים את הבצק לרוחב ל 2 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 15 x 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים כל מלבן על תבנית אפייה זרועים 1 כפית קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים בצל ונקניק איטלקי טורקיה למחבת; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב להתפורר. מחלקים את תערובת הנקניק באופן שווה בין מלבנים, מתפשטים באופן שווה לאורך הבצק, משאירים גבול של 1/4 אינץ ' על כל אחד; מעל כל מלבן באופן שווה עם 1/4 גבינות כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור. לשבור 3 ביצים על כל לחם שטוח, מרווחים באופן שווה לאורך; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם שטוחלחם שטוח
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים 5 דקות נוספות או עד ביצים נקבעות. לכבות את התנור; להשאיר את flatbreads בתנור עם דלת תנור סגורה במשך 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מערבבים ארוגולה, מיץ לימון טרי, ושמן זית כתית מעולה; לזרוק. מסדרים תערובת ארוגולה באופן שווה על לחם שטוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
13
חותכים כל לרוחב לחם שטוח לתוך 3 ריבועים; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח