נקניק וביצה בלחם שטוח
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ לימון, ביצים, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: נקניק פלפל ולחם שטוח בצל, קציצות נקניקיות ממולאות ענבים עם לחם שטוח, ו נקניק הודו ביצה לבן Flatbread / המטבח הניסיוני של קארי.
הוראות
מצא תפר לאורכו בבצק. החל בתפר, בעדינות לפרוש בצק לתוך מלבן על משטח מקומח קלות.
חותכים את הבצק לרוחב ל 2 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 15 x 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים כל מלבן על תבנית אפייה זרועים 1 כפית קמח תירס.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ונקניק איטלקי טורקיה למחבת; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב להתפורר. מחלקים את תערובת הנקניק באופן שווה בין מלבנים, מתפשטים באופן שווה לאורך הבצק, משאירים גבול של 1/4 אינץ ' על כל אחד; מעל כל מלבן באופן שווה עם 1/4 גבינות כוס.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור. לשבור 3 ביצים על כל לחם שטוח, מרווחים באופן שווה לאורך; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
אופים 5 דקות נוספות או עד ביצים נקבעות. לכבות את התנור; להשאיר את flatbreads בתנור עם דלת תנור סגורה במשך 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מערבבים ארוגולה, מיץ לימון טרי, ושמן זית כתית מעולה; לזרוק. מסדרים תערובת ארוגולה באופן שווה על לחם שטוח.
חותכים כל לרוחב לחם שטוח לתוך 3 ריבועים; לשרת מיד.