קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

נקניק חזיר עם כרוב סגול מטוגן וצ'אטני תפוחים

נקניק חזיר עם כרוב סגול מטוגן וצ'אטני תפוחים
נקניק חזיר עם כרוב סגול מטוגן וצ'אטני תפוחים נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות נקניק חזיר עם כרוב מטוגן ותפוחים, כרוב סגול מטובל עם תפוחים, ו כרוב סגול חמוץ מתוק מטוגן.

הוראות

1
לפחות 30 דקות לפני טחינת הבשר, לצנן את כל הכלים שלך, כולל קערה של מערבל דוכן, במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה לשלב את קת החזיר, בייקון, fatback, סוכר חום, מלח, פלפל, פפריקה, כוסברה, אבקות שום ובצל, ורוטב ווסטרשייר ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כָּתֵףכָּתֵף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Boston ButtBoston Butt
FatbackFatback
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות מטחנת הבשר שלך, לטחון את תערובת הבשר דרך המדיום למות לתוך קערה מקוררת של מערבל דוכן. מכסים את תערובת הבשר ומקררים עד מוכן לשימוש. דחוף את תערובת הבשר לתוך תרמילי הנקניקיות, ולתוצאות הטובות ביותר, צמרמורת במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
בסיר בינוני על חום מתון, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל האדום ואת השום ואת הקצף, ערבוב מדי פעם, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הכרוב, החומץ, ואת ציר העוף ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
בסיר קטן על חום מתון, לשלב את התפוחים, בצל, סוכר חום, חומץ, ומים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא ריבה מעט מופחת. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
באמצעות קיסם שיניים, לדקור כל נקניק כמה פעמים. במחבת כבדה, גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן זית וחמאה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הנקניק ומבשל, מתהפך כמה פעמים, עד חום זהוב משני הצדדים, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
להעביר את הנקניק ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות קטנות יותר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מחלקים את הכרוב בין 4 צלחות ואז למעלה עם נקניק ותפוח צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
מאת המאסטר
3
שף, 2013 פוקס

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12 כפיות אבקת שום8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fatbackfatback3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחים, cored וקוביות סבתא סמיתתפוחים, cored וקוביות סבתא סמית1חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן4שרימפס וורידיםמטחנת בשר מצויד למות בינונימטחנת בשר מצויד למות בינוני30תרמיל חזיר טבעי, ספוג דקות מים ולאחר מכן סמוק עם מיםתרמיל חזיר טבעי, ספוג דקות מים ולאחר מכן סמוק עם מים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תחת חזיר, חתוך לקוביותתחת חזיר, חתוך לקוביות1ראשכרוב סגול, גרוסכרוב סגול, גרוס1( חצילים)בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #43מקפיםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר