נקניק חזיר עם כרוב סגול מטוגן וצ'אטני תפוחים נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות נקניק חזיר עם כרוב מטוגן ותפוחים, כרוב סגול מטובל עם תפוחים, ו כרוב סגול חמוץ מתוק מטוגן.
הוראות
1
לפחות 30 דקות לפני טחינת הבשר, לצנן את כל הכלים שלך, כולל קערה של מערבל דוכן, במקפיא.
בקערה גדולה לשלב את קת החזיר, בייקון, fatback, סוכר חום, מלח, פלפל, פפריקה, כוסברה, אבקות שום ובצל, ורוטב ווסטרשייר ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
חבילת Milk Duds
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Boston Butt
Fatback
נוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
באמצעות מטחנת הבשר שלך, לטחון את תערובת הבשר דרך המדיום למות לתוך קערה מקוררת של מערבל דוכן. מכסים את תערובת הבשר ומקררים עד מוכן לשימוש. דחוף את תערובת הבשר לתוך תרמילי הנקניקיות, ולתוצאות הטובות ביותר, צמרמורת במקרר לילה.