נקניק מחבת אחת ופולנטה פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק מחבת אחת פרמזן פולנטה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך נקניק, פולנטה, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מחבת צ'דר פולנטה עם נקניק ואוכמניות, פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות, ו פרמזן פולנטאן ורוטב נקניק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את פולנטה ומטגנים עד הזהב, על 3 דקות לכל צד.
מוסיפים את הנקניק למחבת ומבשלים, מערבבים ושוברים אותו עם כף עץ, עד שרק השחימו, כ -3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את העגבניות, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מסדרים את סיבובים פולנטה במחבת על גבי הרוטב.
מניחים את פרוסות המוצרלה על הפולנטה ומפזרים את הפרמזן. לטגן עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 3 דקות. למעלה עם יותר פטרוזיליה ופלפל לפי הטעם.