נקניק ניו אינגלנד, תפוח ומילוי חמוציות מיובשים מ 'ספר הבישול האפירי
אם יש לכם רוזמרין, סלרי, נקניקיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו נקניק, חמוציות מיובשות ומילוי תפוחים, תפוח, נקניק ומילוי חמוציות, ו מילוי נקניקיית תפוח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. מחלקים את קוביות הלחם בין 2 סדינים אפייה גדולים.
אופים עד מעט יבש, על 15 דקות. מגניב לגמרי.
לטגן את הנקניקיות במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך, מתפורר גס עם גב כף, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה גדולה.
לשפוך את כל טפטוף מהמחבת. ממיסים את החמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף את הכרישה, תפוחים, סלרי, עופות תיבול; סאוטה עד כרישה לרכך, כ 8 דקות.
מערבבים באוכמניות ורוזמרין.
מוסיפים את התערובת לנקניק, ואז מערבבים את הלחם והפטרוזיליה. מתבלים את המילוי לפי הטעם במלח ופלפל.
כאשר מוכן למלא את הציפור, מערבבים את הביצים לתוך המילוי. מלא את חלל טורקיה הראשי עם המילוי.
מערבבים מספיק מרק עוף לתוך המילוי הנותר כדי להרטיב (על ¾ עד 1 מרק עוף כוס, בהתאם לכמות המילוי הנותר). כפית לתבנית אפייה בחמאה. מכסים בנייר אלומיניום מרופד ואופים לצד תרנגול ההודו עד לחימום תוך כ-45 דקות. לחשוף מלית ואופים עד העליון הוא חום זהוב, על 15 דקות.
הערה של קוק: לאפות מלית במחבת, חמאה 15 על ידי צלחת אפייה 10 אינץ'.
מערבבים 1 1/3 מרק כוסות לתוך מלית ולהעביר את המנה מוכנה. מכסים בנייר כסף חמאה ואופים ב 177° עד מחומם דרך, כ 45 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא חום זהוב, על 15 דקות.