קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה

נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח ופלפל, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה, פלפל אדום קלוי ופטה פריטטה, ו תפוחי אדמה, פלפל אדום ופטה פריטטה.

הוראות

1
עבור פריטטה: מחממים התנור ל 325 מעלות F.
2
במחבת טחון גדולה וחסינה מעל חום גבוה, מוסיפים את שמן הזית, הבצל, הנקניק, השום והאורגנו, מערבבים לעתים קרובות כדי לשבור את הגושים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, גבינת פטה, מלח מעושן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את התערובת למחבת הטחון ואופים עד הביצים נקבעות וחומות זהובות ואת הפריטטה מתרחקת מן הצדדים מעט, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את פריטטה מהתנור ולתת מגניב על 10 דקות.
7
עבור הרוטב: בקערה קטנה, לשלב את עירית, גרידת לימון ומיץ, שמנת חמוצה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את הפריטטה לחתיכות ומגישים עם מנה של רוטב שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך