נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח ופלפל, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה, פלפל אדום קלוי ופטה פריטטה, ו תפוחי אדמה, פלפל אדום ופטה פריטטה.
הוראות
עבור פריטטה: מחממים התנור ל 325 מעלות F.
במחבת טחון גדולה וחסינה מעל חום גבוה, מוסיפים את שמן הזית, הבצל, הנקניק, השום והאורגנו, מערבבים לעתים קרובות כדי לשבור את הגושים.
מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומבשלים כ -10 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, גבינת פטה, מלח מעושן ופלפל.
יוצקים את התערובת למחבת הטחון ואופים עד הביצים נקבעות וחומות זהובות ואת הפריטטה מתרחקת מן הצדדים מעט, כ -35 דקות.
הסר את פריטטה מהתנור ולתת מגניב על 10 דקות.
עבור הרוטב: בקערה קטנה, לשלב את עירית, גרידת לימון ומיץ, שמנת חמוצה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הפריטטה לחתיכות ומגישים עם מנה של רוטב שמנת חמוצה.