קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

נקניק קל וריזוטו אפונה Orzo

נקניק קל וריזוטו אפונה Orzo
נקניק קל וריזוטו אורזו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1094 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם פרמזן רג'יאנו, מלח ופלפל כשר, אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ריזוטו Orzo עם כרוב ונקניקיות עוף, קל לימון Orzo Faux ריזוטו, ו דלעת קל סקווש ריזוטו נקניק פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן לסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מוסיף את שאלוט ו sauté עד שקוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
הוסף את orzo ומים או מלאי. השתמש בכף עץ כדי לעזור לגרד את כל החלקים החומים על החלק התחתון של המחבת מן הנקניק. מביאים לרתיחה, ואז לכסות, ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד orzo ספג את כל הנוזל והוא מבושל דרך (להוסיף נוזל יותר אם orzo מתחיל להתייבש או להיצמד לתחתית). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים את האפונה, ולאפשר לבשל במשך דקה או שתיים רק כדי להפשיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום, ומערבבים את הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
מגישים באופן מיידי.