נקניק קל וריזוטו אפונה Orzo
נקניק קל וריזוטו אורזו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1094 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם פרמזן רג'יאנו, מלח ופלפל כשר, אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ריזוטו Orzo עם כרוב ונקניקיות עוף, קל לימון Orzo Faux ריזוטו, ו דלעת קל סקווש ריזוטו נקניק פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן לסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עד שכבר לא ורוד.
מוסיף את שאלוט ו sauté עד שקוף, על 1 דקה.
הוסף את orzo ומים או מלאי. השתמש בכף עץ כדי לעזור לגרד את כל החלקים החומים על החלק התחתון של המחבת מן הנקניק. מביאים לרתיחה, ואז לכסות, ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד orzo ספג את כל הנוזל והוא מבושל דרך (להוסיף נוזל יותר אם orzo מתחיל להתייבש או להיצמד לתחתית). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים את האפונה, ולאפשר לבשל במשך דקה או שתיים רק כדי להפשיר.
הסר מהחום, ומערבבים את הפרמזן והפטרוזיליה.