קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק, תפוחי אדמה & גבינה ממולאים כיכר

נקניק, תפוחי אדמה & גבינה ממולאים כיכר
אם יש לכם פטרוזיליה, אבקת חרדל, צ'דר בוגר במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה די טוב. חזיר וגבינה תפו " א ממולא, קציץ חזיר וגבינה, ו כריך נקניק וגבינה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עצה את הלחם לערבב לתוך קערה גדולה ומערבבים את אבקת החרדל, ולאחר מכן לפצות בעקבות הוראות חבילה. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במקום חם במשך 45 דקות-1 hr עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
תערובת לחםתערובת לחם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף תפוחי אדמה ומבשלים 10-12 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים, להשאיר במסננת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף עורות וקוביות chunkily.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מערבבים את קרם frache, צ ' דר ופטרוזיליה, ואז עונה ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5
מגלגלים מעט מתחת למחצית הבצק על משטח מקומח למעגל 25 ס " מ קל יותר להשתמש בפין מתגלגל ולמתוח אותו עם הידיים בעת ובעונה אחת. הרם על תבנית אפייה מקומטת שתתאים למקפיא. באופן שווה ערימת תפוחי אדמה על גבי, משאיר גבול 2-3cm טוב. נקודה חצי מהתערובת של קרם פראש. בצע עם בצל האביב, ולאחר מכן את החזיר, ולאחר מכן נקודה הנותרים תערובת קרם frache על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מרדדים את הבצק שנותר כפי שעשית את הראשון, כדי קצת יותר גדול מ 25 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מברשת את הגבול של החלק התחתון של העוגה עם מים, ואז להרים את החלק העליון על העוגה. לקצץ אם אתה צריך, ולאחר מכן לחץ והגלגל את קצה הגבול כדי לאטום. לעשות את זה כל הדרך מסביב, ואז ללחוץ עם השיניים של מזלג באמת לאטום אותו היטב. העוגה עכשיו מוכנה לקפוא, להבריש כמה סרט נצמדות עם קצת שמן לעטוף אותו היטב. להקפיא עד 2 חודשים או, אם בישול מיד, אופים את כיכר הממולא עבור 1 hr ב 180c / 160c מאוורר / גז 4 עד הזהב
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בישול מ קפוא: להביא את העוגה מתוך המקפיא בבוקר ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך כ 3 שעות.
9
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מברישים את העוגה הקפואה עם ביצה מוכה, לפזר עם קצת יותר גבינה אם אתה רוצה, ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים עבור 1 hr יותר עד הזהב פריך לתקוע שיפוד באמצע ולבדוק צנרת שלה חם כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה