נקניק, תפוחי אדמה & גבינה ממולאים כיכר
אם יש לכם פטרוזיליה, אבקת חרדל, צ'דר בוגר במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה די טוב. חזיר וגבינה תפו " א ממולא, קציץ חזיר וגבינה, ו כריך נקניק וגבינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עצה את הלחם לערבב לתוך קערה גדולה ומערבבים את אבקת החרדל, ולאחר מכן לפצות בעקבות הוראות חבילה. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במקום חם במשך 45 דקות-1 hr עד הוכפל בגודל.
בינתיים, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף תפוחי אדמה ומבשלים 10-12 דקות עד במכרז.
מסננים, להשאיר במסננת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף עורות וקוביות chunkily.
מערבבים את קרם frache, צ ' דר ופטרוזיליה, ואז עונה ממש טוב.
מגלגלים מעט מתחת למחצית הבצק על משטח מקומח למעגל 25 ס " מ קל יותר להשתמש בפין מתגלגל ולמתוח אותו עם הידיים בעת ובעונה אחת. הרם על תבנית אפייה מקומטת שתתאים למקפיא. באופן שווה ערימת תפוחי אדמה על גבי, משאיר גבול 2-3cm טוב. נקודה חצי מהתערובת של קרם פראש. בצע עם בצל האביב, ולאחר מכן את החזיר, ולאחר מכן נקודה הנותרים תערובת קרם frache על כל החלק העליון.
מרדדים את הבצק שנותר כפי שעשית את הראשון, כדי קצת יותר גדול מ 25 ס " מ.
מברשת את הגבול של החלק התחתון של העוגה עם מים, ואז להרים את החלק העליון על העוגה. לקצץ אם אתה צריך, ולאחר מכן לחץ והגלגל את קצה הגבול כדי לאטום. לעשות את זה כל הדרך מסביב, ואז ללחוץ עם השיניים של מזלג באמת לאטום אותו היטב. העוגה עכשיו מוכנה לקפוא, להבריש כמה סרט נצמדות עם קצת שמן לעטוף אותו היטב. להקפיא עד 2 חודשים או, אם בישול מיד, אופים את כיכר הממולא עבור 1 hr ב 180c / 160c מאוורר / גז 4 עד הזהב
בישול מ קפוא: להביא את העוגה מתוך המקפיא בבוקר ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך כ 3 שעות.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
מברישים את העוגה הקפואה עם ביצה מוכה, לפזר עם קצת יותר גבינה אם אתה רוצה, ומכסים בנייר כסף.
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים עבור 1 hr יותר עד הזהב פריך לתקוע שיפוד באמצע ולבדוק צנרת שלה חם כל הדרך.