קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק, תפוחי אדמה & גבינה ממולאים כיכר

נקניק, תפוחי אדמה & גבינה ממולאים כיכר
אם יש לכם פטרוזיליה, אבקת חרדל, צ'דר בוגר במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה די טוב. חזיר וגבינה תפו " א ממולא, קציץ חזיר וגבינה, ו כריך נקניק וגבינה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עצה את הלחם לערבב לתוך קערה גדולה ומערבבים את אבקת החרדל, ולאחר מכן לפצות בעקבות הוראות חבילה. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במקום חם במשך 45 דקות-1 hr עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
תערובת לחםתערובת לחם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף תפוחי אדמה ומבשלים 10-12 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים, להשאיר במסננת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף עורות וקוביות chunkily.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מערבבים את קרם frache, צ ' דר ופטרוזיליה, ואז עונה ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
מגלגלים מעט מתחת למחצית הבצק על משטח מקומח למעגל 25 ס " מ קל יותר להשתמש בפין מתגלגל ולמתוח אותו עם הידיים בעת ובעונה אחת. הרם על תבנית אפייה מקומטת שתתאים למקפיא. באופן שווה ערימת תפוחי אדמה על גבי, משאיר גבול 2-3cm טוב. נקודה חצי מהתערובת של קרם פראש. בצע עם בצל האביב, ולאחר מכן את החזיר, ולאחר מכן נקודה הנותרים תערובת קרם frache על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מרדדים את הבצק שנותר כפי שעשית את הראשון, כדי קצת יותר גדול מ 25 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מברשת את הגבול של החלק התחתון של העוגה עם מים, ואז להרים את החלק העליון על העוגה. לקצץ אם אתה צריך, ולאחר מכן לחץ והגלגל את קצה הגבול כדי לאטום. לעשות את זה כל הדרך מסביב, ואז ללחוץ עם השיניים של מזלג באמת לאטום אותו היטב. העוגה עכשיו מוכנה לקפוא, להבריש כמה סרט נצמדות עם קצת שמן לעטוף אותו היטב. להקפיא עד 2 חודשים או, אם בישול מיד, אופים את כיכר הממולא עבור 1 hr ב 180c / 160c מאוורר / גז 4 עד הזהב
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בישול מ קפוא: להביא את העוגה מתוך המקפיא בבוקר ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך כ 3 שעות.
9
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מברישים את העוגה הקפואה עם ביצה מוכה, לפזר עם קצת יותר גבינה אם אתה רוצה, ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים עבור 1 hr יותר עד הזהב פריך לתקוע שיפוד באמצע ולבדוק צנרת שלה חם כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ