עוף אפריקאי ברוטב אדום חריף
המתכון עוף אפריקאי ברוטב אדום חריף יכול לספק הכמיהה האפריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף אפריקאי ברוטב אדום חריף, תבשיל עוף אפריקאי חריף, ו מרק בוטנים אפריקאי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בצלחת רדודה; טפטוף עם מיץ, ומפזרים 1/2 מלח כפית. לכסות ולשרות במקרר 30 דקות.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 5 דקות( לא חומים), ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 2 כפיות Berbere, נשאר 1/4 כפית מלח, חמאה, זנגביל, אגוז מוסקט, והל; לבשל 1 דקה.
מוסיפים יין, מרק, רסק עגבניות; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת עוף; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 50 דקות או עד שהעוף רך, והופך את העוף מדי פעם. מערבבים בכוסברה.