נקניקיות איטלקיות
המתכון נקניקיות איטלקיות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-5 מנות. במנה עיקרית זו יש 120 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. אם יש לך שעועית פינטו, פפריקה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. 632 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות איטלקיות ברביקיו, ו נקניקיות איטלקיות עם עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שעועית עם כל החומרים היבשים (מוסיפים פתיתי פלפל אדומים לפי הטעם, קצת הולך דרך ארוכה) ורוטב סויה בקערה גדולה.
מערבבים עם הידיים כדי להבטיח הפצה אפילו.
מוסיפים מים ואז ללוש בצק כ 10 פעמים ומניחים בצד. תפוס 5 צורות מלבניות של נייר ולהכין את הספינה שלך (להפעיל אותו ולקבל את זה מוכן). מחלקים את הבצק ל 5 חלקים שווים, באמצעות הידיים שלך, לעצב אותו לתוך יומן על נייר הכסף. לעטוף כל חתיכה בחוזקה בנייר אלומיניום, מסובב את הקצוות כדי לסגור. קיטור במשך 40 דקות.מידע תזונתי
70gdietary Fiber3. 90gSugars1. 70gProtein5g