נקניקיות בגריל עם שאלוט בגריל להתענג עם ריקוטה טרי בגט קלוי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן נקניקיות בגריל עם שאלוט בגריל להתענג עם ריקוטן טרי בגט קלוי לנסות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בגטים, מלח ופלפל כשר, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו חציל בגריל עם חומץ בלסמי, פטה ובגט בגריל, צדפות בגריל עם חמאת לימון-ג'ינג'ר ובגט בגריל, ו נקטרינות בגריל עם קצפת ריקוטה כתומה דבש ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה.
מברישים את הנקניקיות במעט משמן הקנולה, מפזרים מלח ופלפל וצולים על הגריל, כשהכיסוי סגור, עד להזהבה, מעט חרוך ופשוט מבושל, כ -10 דקות.
מוציאים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
בזמן שהנקניקיות צלויות, חצו את שאלוט, השאירו את העור דולק, וזרקו עם כמה כפות כל אחד משמן הקנולה והחומץ הבלסמי.
מניחים אותם על הגריל ומבשלים עד שהם חרוכים ומתרככים מעט. מצננים מעט, מסירים את הקליפות וקוצצים.
מחממים את שמן הקנולה שנותר במחבת מטגנת על סורגי הגריל עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיפים את השאלוט הקצוץ, יתרת החומץ, הדבש, הטימין ופתיתי הפלפל האדום ומבשלים, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מסדרים את הנקניקיה החתוכה על מגש עם קערת הריקוטה הטרייה, התענגות השאלוט והלחם הקלוי.
מגישים את הלחם ומעליו בובת הריקוטה, כמה חתיכות נקניק וכף מהתענוג, מטפטפים דבש ושמן זית.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.