נקניקיות עוף מעושנות Abiquiu בקורנהוסקס
לכו לחנות ותביאו טורטיות קמח, צוהר קלוי באש, פלפלים צ'ילי, קורנהוסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינה מעושנת ונקניקיות שעועית, דג בגריל על תירס טרי עם חמאת כוסברה צ'יפוטלה, ו נקניקיות עוף עם סלט כרוב.
הוראות
מערבבים את מלח הים, אבקות צ ' ילה, ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את עוף הקרקע, תירס, בצל, שום, פלפלים צצים, ודבש ולשלב עם הידיים שלך עד הבשר מתובל באופן שווה.
הסר את cornhusks מהמים ולמקם אותם על מגבת כותנה לספוג עודפי מים.
מחממים את הגריל או התנור ל-250 ° F.
טופס גליל נקניק עם הידיים, באמצעות כ 6 אונקיות של תערובת נקניק. שים את הנקניק בצד על צלחת וחזור עד שיהיו לך 8 נקניקיות.
מניחים כל נקניק על cornhusk רטוב, העליון עם cornhusk השני, לעטוף את cornhusks סביב הנקניק, ולקשור כל קצה עם חוט.
עשן במשך 1 1/2 עד 2 שעות, או עד שנעשה.
מגישים עם תוצרת בית פיקו דה גאלו או הסלסה האהובה עליך ותירס רך או טורטייה קמח. אתה יכול לאכול אותם כמו לעטוף או בסגנון tostada עם מזלג.
Reprinted with permission from America ' s Best BBQ, Homestyle by Ardie A. Davis And Chef Paul Kirk, © 2013 Andrews McMeel Publishing
מרכיבים
1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצוהר קלוי באש צ'ילה פלפלים, קל או חם0(יכול להיות או להרחיק)ניו מקסיקו ירוק צ'ילה אבקה, כגון Rancho דה Chimayo או המותג האהוב עליך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתירס שמנת בסגנון4ריבס, קצוץ טרי או קפוא8 אינץ תירס רך או טורטיות קמח, להגשה2ציפורן גדולהשום, טחון1קילוגרםעוף טחון, הודו, חזיר או בקר2(חוֹרֶף)ניו מקסיקו מותק4ריבס, קצוץ טרי או קפואפיקו דה גאלו או סלסה, להגשה2(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2(חוֹרֶף)בצל מתוק קצוץ16תירס יבש, ספוג במים חמים במשך 20 דקות