נקניקיית השף ג'ון, קישואים, ונזיד תפוחי אדמה
הנקניק של השף ג'ון, קישואים, ותבשיל תפוחי אדמה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות שרי, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו הרוטב הלבן של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בסיר גדול מעל חום בינוני עד השומן מתחיל לדקלם מנקניק, על 3 דקות. אם המחבת יבשה מדי, טפטוף שמן זית על נקניק ומבשלים עד הנקניק הוא השחמה, על 5 דקות יותר. מערבבים בצל וקמצוץ של מלח לתוך נקניק; לבשל עד בצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מערבבים קישואים ותפוחי אדמה לתוך נקניק; לשפוך מרק ירקות ומים. מערבבים עלה דפנה, עלי קורנית, מלח ופלפל שחור לתערובת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התבשיל מעובה וירקות רכים, 45 דקות עד 1 שעה.
כבה את החום ומערבבים עירית לתבשיל. התאם מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים עגבניות שרי; מגישים בקערות רדודות גדולות.